Community discussions

Search found 12 matches

by antwal
Tue Feb 07, 2017 10:44 pm
Forum: Scripting
Topic: Possible to get VPN client IP within a script?
Replies: 1
Views: 1132

Re: Possible to get VPN client IP within a script?

Hi, it's very simple, you can try these examples: -> Local IP :log info [/ip address get [/ip address find interface=<vpn interface>] address] -> Remote IP :log info [/ip address get [/ip address find interface=<vpn interface>] network] -> Caller ID or Client IP Address :log info [/ppp active get [/...
by antwal
Tue Sep 15, 2015 1:24 pm
Forum: Announcements
Topic: v6.32.1 released
Replies: 76
Views: 19071

Re: v6.32.1 released

What's new in 6.32.1 (2015-Sep-07 13:03): *) RB911/912 - fixed lock-up; *) RB493G - fixed reboot loop; *) firewall - do not lose firewall mangle rules on start-up; *) defconf - fix default configuration for routers without wireless package. What's new in 6.32 (2015-Aug-31 14:47): *) trafflow - adde...
by antwal
Fri Dec 05, 2014 6:03 pm
Forum: Announcements
Topic: 6.23 released!
Replies: 143
Views: 53937

Re: 6.23 released!

Hi,

ipv6 not working - [Ticket#2014120566000801]

I have downgrade all RB.

Thanks.
by antwal
Thu Dec 04, 2014 7:06 pm
Forum: General
Topic: 6.22 released!
Replies: 151
Views: 54852

Re: 6.22 released!

Sorry for the delay; This is the configuration as it has always worked up to version 6:15; then the new version no longer worked ... This is my configuration: /interface 6to4 add clamp-tcp-mss=no comment="Hurricane Electric IPv6" \ local-address=<Static Public IPv4 Address> mtu=1280 name=sit1 remote...
by antwal
Thu Nov 27, 2014 5:39 pm
Forum: General
Topic: 6.22 released!
Replies: 151
Views: 54852

Re: 6.22 released!

6to4 tunnel NO fixed !!!

Router OS 6.22
6.22.JPG
Router OS 6.19 (6to 4 work OK)
6.19.JPG

Hi miszak,

I have same problems; you can post the ipv6 configuration?

for me, working only with version 6.15; have some problems with 6.20.

Thanks.
by antwal
Fri Jul 25, 2014 2:46 am
Forum: General
Topic: Certificate SSL on RouterOS - Errors / Problems
Replies: 2
Views: 1048

Re: Certificate SSL on RouterOS - Errors / Problems

Resolved with 6.15, but after not working IPv6.
by antwal
Tue Jul 22, 2014 8:20 pm
Forum: General
Topic: URGENT: Serious Problems - Bug: IPv6 + Packages 6.15 to 6.17
Replies: 2
Views: 793

URGENT: Serious Problems - Bug: IPv6 + Packages 6.15 to 6.17

Hi all,

I have upgrade network from 6.10 to 6.15; but also some RB with 6.17; and the IPv6 not working If disable it the network working without problems.

How can downgrade the RB to 6.10?

I have this problem only with RB951G-2HnD.

Thanks.
by antwal
Mon Jul 21, 2014 8:07 pm
Forum: General
Topic: Certificate SSL on RouterOS - Errors / Problems
Replies: 2
Views: 1048

Certificate SSL on RouterOS - Errors / Problems

Hi, I want import certificate on RouterOS; I have used this command: /certificate template add name=server country=IT ca-crl-host=<ip address> common-name=<domain name> email=<email> then I have used: /certificate create-certificate-request template: server key-passphrase: ********* and I have on st...
by antwal
Mon Jun 03, 2013 5:35 pm
Forum: General
Topic: RouterOS 6.0 IPv6 Problems
Replies: 0
Views: 399

RouterOS 6.0 IPv6 Problems

Hi, i have upgrade some Routerboard, model: RB951G-2HnD with routeros version 6.0, but have serious problems with the IPv6: On RB i have on ethernet gateway a connection with Optical Fiber and in the RB I have configured all static IPs, I have try to config some IPv6 with Hurricane Electric, with ol...
by antwal
Fri Nov 16, 2012 8:46 pm
Forum: General
Topic: Accessing WAN interface from LAN
Replies: 3
Views: 1098

Re: Accessing WAN interface from LAN

hello, i have the same problem but, with Hairpin NAT, not woking.... others solutions?
by antwal
Sun Jul 08, 2012 4:09 pm
Forum: The User Manager
Topic: 5.18 userman sending cpu usage to 100%
Replies: 4
Views: 2479

Re: 5.18 userman sending cpu usage to 100%

i have the same, problem, my routerboard RB450G, after three days are crashed and stop to work, I would like to return to the previous version but do not know how to do....

I have upgrade from 5.8 version to 5.18 (cpu load is always at 100%) :(

Thanks.