Community discussions

Search found 6 matches

by shinobi
Wed Nov 11, 2015 2:02 pm
Forum: Announcements
Topic: 6.33 version released!
Replies: 140
Views: 33893

Re: 6.33 version released!

shinobi - Can you test with another browser or clear cache? At this point it seems that cache might be causing this issue.
indeed before posting here, i did that. in IE, Firefox and also google chrome. sure it's not cached.
by shinobi
Wed Nov 11, 2015 7:16 am
Forum: Announcements
Topic: 6.33 version released!
Replies: 140
Views: 33893

Re: 6.33 version released!

chg123 - Have you used Branding maker to modify this router? Winbox is not saved on router any more. It is on our server and you should be directed to http://www.mikrotik.com/download/winbox.exe Nope, I did not apply any branding maker. The Winbox link on the routers site still goes to the dead loc...
by shinobi
Sun Mar 16, 2014 7:47 am
Forum: General
Topic: CCR & MetaRouter
Replies: 49
Views: 19950

Re: CCR & MetaRouter

+1 me interested too
by shinobi
Sun Feb 23, 2014 11:09 am
Forum: General
Topic: v6.10 released
Replies: 248
Views: 82016

Re: v6.10 released

Hello Folks! After upgrading from RoS6.7 to RoS6.10 Routing Mark does not work anymore after at least 5 years continusly working! Supout is generated and sent in to MT support. Setup is fairly simple: Routing marks is set on mail traffic coming from one Mailserver ip source address using mangle rul...
by shinobi
Tue Feb 04, 2014 4:48 pm
Forum: RouterBOARD hardware
Topic: CLOUD CORE ROUTER
Replies: 1374
Views: 1013890

Re: CLOUD CORE ROUTER

@netmaster
whats your firmware version? mine solved by upgrading firmware to 3.10
by shinobi
Sun Nov 10, 2013 8:05 am
Forum: General
Topic: RouterOS v6.6 released
Replies: 164
Views: 72424

Re: RouterOS v6.6 released

I confirm vlan bug in 6.6.
me too