Community discussions

Search found 7 matches

by Nemoo
Tue Jun 10, 2014 8:19 pm
Forum: General
Topic: v6.14 released
Replies: 115
Views: 24626

Re: v6.14 released

I have strange problem since 6.9 (also in 6.13, 6.14) If more than 3000 simple queues on CCR1016 - www graphing does not work. If I delete some queues... for example there will be 2990 - www graphing is working. Could you fix that? I`ve check this on other CCR - 1036, the same problem. Obviously so...
by Nemoo
Sun Dec 01, 2013 7:34 pm
Forum: General
Topic: How work firewall?
Replies: 0
Views: 344

How work firewall?

Today I had ddos attack from ipv6 addresses. In address list have at src-address is attacks addresses. Firewall filters have rule: 0 chain=forward action=drop protocol=udp src-address-list=ddosers 1 chain=forward action=drop protocol=tcp src-address-list=ddosers 4 chain=forward action=jump jump-targ...
by Nemoo
Tue May 28, 2013 9:49 pm
Forum: General
Topic: Problem with simple queues
Replies: 0
Views: 467

Problem with simple queues

Hello I have problem with simple queues I have global queue main and 2 sub queues with services: 1. services1 - whith piorytety 6 2. services2 - whith piorytety 5 But working only 1 sub queuer. Example when working service1: main | |--services1 | | | |--http | |--ftp | |--smtp | | |--services2 | |-s...
by Nemoo
Wed Feb 20, 2013 8:31 pm
Forum: General
Topic: 5.24 released!
Replies: 161
Views: 44290

Re: 5.24 released!

ROS 5.23 and ROS 5.24 start problem with protocol ssh in mpls , when is used pptp.


H1----R1--(MPLS)---R2--(MPLS)---R3---(MPLS over pptp)--R4---H2

Host H1 can't connect to host H2 used ssh.
by Nemoo
Tue Jan 01, 2013 5:00 pm
Forum: RouterBOARD hardware
Topic: Support rules Atheros 8327 like in Atheros 8316
Replies: 0
Views: 575

Support rules Atheros 8327 like in Atheros 8316

Hi
Are there plans to add support for rule (new-vlan-id) for the Atheros 8327 chip switch?

Does anyone know?

http://wiki.mikrotik.com/wiki/Manual:Sw ... p_Features
by Nemoo
Fri Nov 23, 2012 10:06 am
Forum: Forwarding Protocols
Topic: Problem with routing protocol RIPng.
Replies: 1
Views: 1166

Re: Problem with routing protocol RIPng.

Does anyone have the same problem with the RIPng? So instead of connections, type "connect" are seen by the router "R2" as RIPng. After turning off the router "R3" router "R2" loses network routing table, which wrong seen as "RIPng" but should it be a network "connect". After reboot, RIPng protocol....
by Nemoo
Fri Oct 19, 2012 6:21 pm
Forum: Forwarding Protocols
Topic: Problem with routing protocol RIPng.
Replies: 1
Views: 1166

Problem with routing protocol RIPng.

Problem with routing protocol RIPng after shutdown another router. AP | |---Host1 | R3-------R2-(eth5,eth3,eth2)------------R1(gateway) | |(Vlan5,Vlan6 on eth4) | Host2 [admin@R2] > /interface ethernet print Flags: X - disabled, R - running, S - slave # NAME MTU MAC-ADDRESS ARP MASTER-PORT SWITCH 0 ...