Community discussions

MUM Europe 2020

Search found 5 matches

by HeadBang
Tue Sep 19, 2017 11:42 pm
Forum: The Dude
Topic: Dude not set snmp name device
Replies: 8
Views: 2509

Re: Dude not set snmp name device

So is this just me? Some bone head thing I am missing? Or is there a real issue and I should just hold off?
by HeadBang
Fri Sep 15, 2017 1:23 am
Forum: The Dude
Topic: Dude not set snmp name device
Replies: 8
Views: 2509

Re: Dude not set snmp name device

I am having the exact same issue on a new installation RB3011, ROS 6.40.3 snmp is working as it shows the device name when I mouse over. It will not use snmp to set the name on new devices discovered. This is working on an installation with a much older version. I tripple checked all the settings an...
by HeadBang
Thu Jun 12, 2008 5:55 pm
Forum: Wireless Networking
Topic: RB600 with 604 daughterboard
Replies: 7
Views: 1605

Re: RB600 with 604 daughterboard

I have a couple setups now with RB600 and 604 Daughter Board, 1 XR5, 3 XR2 I use a 24V 75W Laptop Universal Power Supply, Inject into Cat6 on one end and split the POE inside the box on the other end (Hand Built Splitter and POE Injector to handle the load and offer surge suppression both ways 23.7V...
by HeadBang
Fri Dec 21, 2007 6:28 pm
Forum: General
Topic: Router with two uplinks in the same subnet
Replies: 8
Views: 1727

Re: Router with two uplinks in the same subnet

I too have been struggling with a solution to this problem. I would love to be able to interface 2-3 connections into 1 router all from the same provider with the same subnet using a mixture of dynamic and static ip's. The statics I would like to be able to map to either a server internal subnet and...
by HeadBang
Mon Mar 26, 2007 12:22 am
Forum: RouterBOARD hardware
Topic: tune up link - rb133
Replies: 15
Views: 4272

10mb is the best I have been able to make using any combo with a RB112. The problem is always the cpu is at max usage. The easy fix for this was to use rb532's instead on all backhauls.