Community discussions

Search found 8 matches

by Zibogogs
Mon May 09, 2016 6:00 am
Forum: General
Topic: Rx Jabber and Code Errors on SFP
Replies: 1
Views: 983

Re: Rx Jabber and Code Errors on SFP

We are all the sudden experiencing rx code errors as well as rx fcs errors on a wave circuit. Have had to shut down all traffic for now.
by Zibogogs
Sun Aug 04, 2013 1:52 am
Forum: General
Topic: TCP performance
Replies: 74
Views: 26528

Re: TCP performance

Anyone ever figure out a good explanation for this? I'm getting odd tcp performance issues. I'm not using any mikrotik wireless, they are strictly routers. Udp and tcp with multiple connections = full speed. Tcp with one connections t uns anout an 8th of the speed but only one direction.
by Zibogogs
Sat Apr 20, 2013 2:01 am
Forum: Forwarding Protocols
Topic: MPLS tcp speed issues
Replies: 14
Views: 5329

Re: MPLS tcp speed issues

I never did get this resolved actually, raised the MTU's, messed around with a lot of different setups, the fix was to not use mpls on the v3, it was the edge so it wasn't a huge deal. The whole core of the network runs mpls just fine. I was hoping possibly fastpath may help if they ever get a stabl...
by Zibogogs
Fri Dec 21, 2012 8:08 pm
Forum: Forwarding Protocols
Topic: MPLS tcp speed issues
Replies: 14
Views: 5329

Re: MPLS tcp speed issues

The PowerRouter v3 has a 8 port GigE Modle All the ports on that module show no l2mtu / max mtu http://www.cybernet1.com/mtu.png It's greyed out. If I set the mtu higher than 1500, i'm changing the ip mtu on that interface, so if I set it to 9000 i'd have to set the mtu on the opposite interface to ...
by Zibogogs
Fri Dec 21, 2012 7:05 pm
Forum: Forwarding Protocols
Topic: MPLS tcp speed issues
Replies: 14
Views: 5329

Re: MPLS tcp speed issues

I guess it probably dropped everything because ospf had mtu issues after that. What do you suggest I set the interfaces to on either side? This is the interface on the edge. 6 R name="ether8 - Wireless Network" mtu=1500 mac-address=00:60:E0:4A:88:D1 arp=enabled disable-running-check=no auto-negotiat...
by Zibogogs
Fri Dec 21, 2012 6:44 pm
Forum: Forwarding Protocols
Topic: MPLS tcp speed issues
Replies: 14
Views: 5329

Re: MPLS tcp speed issues

0 R name="ether1 - Dialup" mtu=1500 mac-address=00:60:E0:4A:88:CA arp=enable> disable-running-check=no auto-negotiation=yes full-duplex=yes cable-settings=default speed=100Mbps 1 R name="ether2 - Webserver" mtu=1500 mac-address=00:60:E0:4A:88:CB arp=enabled disable-running-check=no auto-negotiation=...
by Zibogogs
Thu Dec 20, 2012 6:36 pm
Forum: Forwarding Protocols
Topic: MPLS tcp speed issues
Replies: 14
Views: 5329

Re: MPLS tcp speed issues

EDGE R1 | \ R2---R3 | | R5---R4---R6 / | / | R9 | | \ R10 R1 - Link Technologies PowerRouter V3 i7 x86 MTU: IP-1500 L2-not listed* MPLS-1508all R2 - Link Technologies PowerRouter 732 x86 MTU: IP-1500 L2-9014 MPLS-1508all R3 - Routerboard AH1100x2 MTU: IP-1500 L2-1598 MPLS-1508all R4 - Link Technolog...
by Zibogogs
Wed Dec 19, 2012 10:00 pm
Forum: Forwarding Protocols
Topic: MPLS tcp speed issues
Replies: 14
Views: 5329

MPLS tcp speed issues

Hello, I know this is minimal information, but I just set up MPLS on our network, i'm using LDP, the routing protocol is OSPF. Currently it seems to work fine other than a couple of odd issues i'm getting. I've gone through mpls mtu checks on all the active interfaces to make sure they are correct. ...