Community discussions

MUM Europe 2020

Search found 10 matches

by krode
Tue Dec 01, 2015 5:19 pm
Forum: General
Topic: Problem between 2 CCR Routers
Replies: 2
Views: 327

Problem between 2 CCR Routers

So this is a weird thing happening , i got 2 CCR routers connected via Ethernet - Ether1 To Ether1 but when i do Btest from either router its giving me low bandwidth 150 to 200 MB and sometimes it drops to 60MB anyone has this issue before??
by krode
Tue Jun 02, 2015 5:16 pm
Forum: Scripting
Topic: Basic FTP Backup Script
Replies: 1
Views: 1484

Basic FTP Backup Script

/system backup save name="filename"

/tool fetch address="ftpaddress" src-path="filename.backup" \
user="ftpuser" mode=ftp password="ftppassword" \
dst-path="Path of your ftp(/Mt-Backup/filename.backup)<--example" upload=yes

delay 10;
/file remove filename.backup

Enjoy!
by krode
Fri May 29, 2015 12:03 am
Forum: General
Topic: Bandwith Problem Mikrotik to Mikrotik using Airfiber Links
Replies: 9
Views: 887

Re: Bandwith Problem Mikrotik to Mikrotik using Airfiber Links

Site A - CCR 6.28 Ether 1 has Airfiber to Site B Site B Rb1100xa Ver 5.20 - Ether 1 has Airfiber to SITE A Ether 2 has Airfiber to Site C Site C Rbx86 ver 5.20 - Ether1 has Airfiber toSite B Every router is doing OSPF , and yes Site C connects trough site B
by krode
Thu May 28, 2015 11:02 pm
Forum: General
Topic: Bandwith Problem Mikrotik to Mikrotik using Airfiber Links
Replies: 9
Views: 887

Re: Bandwith Problem Mikrotik to Mikrotik using Airfiber Links

i can try that updating , but its weird , also i have a SITE C that is connected to SITE B and wen i do the BT From C to B i also have the same problem BUT wen i do the BT from site C to Site A i have 300up and 300down .. really weird
AIRFIBER.JPG
Diagram.jpg
by krode
Thu May 28, 2015 6:05 pm
Forum: General
Topic: Bandwith Problem Mikrotik to Mikrotik using Airfiber Links
Replies: 9
Views: 887

Bandwith Problem Mikrotik to Mikrotik using Airfiber Links

I have a big problem I'm running this scenario Site A :CCR Ver 6.28 with and AirFiber linking to Site B Site B : Rb1100xa Ver.5.20 with and AirFiber Linking to Site A Wen i do a BT on Site B receiving from Site A i only get 10MB to 60MB Wen i do a BT on Site A Sending to Site B i only get 10MB to 60...
by krode
Fri Oct 25, 2013 4:04 pm
Forum: General
Topic: Problem with PPPOE
Replies: 1
Views: 432

Re: Problem with PPPOE

anyone?? help me !
by krode
Thu Oct 24, 2013 10:07 pm
Forum: General
Topic: Problem with PPPOE
Replies: 1
Views: 432

Problem with PPPOE

Im usgin a microtik for a PPPOE server , the thing is that wen i assign a local address/remote address ip to a user created , another user that dont have any ip assign to local address/remote address gets the same ip , i will like to now how to attach and ip addres to a user and no other user can ge...
by krode
Tue May 21, 2013 7:09 pm
Forum: RouterBOARD hardware
Topic: rb750 rx error
Replies: 5
Views: 2328

Re: rb750 rx error

Anything on this yet ? i have the same error i am using Air Fiber from Ubiquiti on the port im getting the RX error let me know if there is a solution to it.

Ive changed the cables , verify the Speed of each nic and everything seems great