Community discussions

MUM Europe 2020

Search found 7 matches

by miks69
Sun Aug 04, 2013 3:36 pm
Forum: Beginner Basics
Topic: NetBIOS and PPTP
Replies: 7
Views: 7059

Re: NetBIOS and PPTP

About 6 years past since this topic was started and nothing changed...
Described issue is still actual. Simple home routers like D-Link they do it but MTik does not...
by miks69
Tue Jul 16, 2013 1:30 pm
Forum: General
Topic: RB2011UAS-2HnD-IN and ZTE MF192
Replies: 2
Views: 1801

Re: RB2011UAS-2HnD-IN and ZTE MF192

Twido, thank you for your reply. After making some changes in configuration of MT (may be turning on UPnP) I've seen it as an USB port: [admin@MikroTik] > port pr Flags: I - inactive # NAME CHANNELS USED-BY BAUD-RATE 0 serial0 1 auto 1 usb2 9 9600 And I can connect to it by terminal and tried to dis...
by miks69
Fri Jul 12, 2013 6:47 pm
Forum: Scripting
Topic: How to check including port to bridge?
Replies: 12
Views: 2106

Re: How to check including port to bridge?

it seems something wrong in above script because I have an error "no such item":

:if ([/interface bridge port get number=[/interface bridge port find where point-to-point-port=yes] interface]="w
ork") do={:put "in bridge"} else={:put "not in bridge"}
by miks69
Fri Jul 12, 2013 4:34 pm
Forum: Scripting
Topic: How to check including port to bridge?
Replies: 12
Views: 2106

Re: How to check including port to bridge?

Yes, I have. But above script is not showing it...
by miks69
Fri Jul 12, 2013 4:13 pm
Forum: Scripting
Topic: How to check including port to bridge?
Replies: 12
Views: 2106

Re: How to check including port to bridge?

How can I check the pptp interface is there in bridge or not?
by miks69
Sun Jul 07, 2013 12:16 pm
Forum: General
Topic: RB2011UAS-2HnD-IN and ZTE MF192
Replies: 2
Views: 1801

RB2011UAS-2HnD-IN and ZTE MF192

Hi, I have connected a 3G USB modem ZTE MF192 to my RB2011UAS-2HnD-IN. I see it in system -> resources: [admin@MikroTik] /system resource usb> print # DEVICE VENDOR NAME SPEED 0 1:1 RB400 EHCI 480 Mbps 1 1:2 ZTE MF192 480 Mbps But I don't see it in system console port list: [admin@MikroTik] /system>...