Community discussions

MUM Europe 2020

Search found 3 matches

by servizioaudiovideo
Thu Apr 28, 2016 5:09 pm
Forum: General
Topic: Huawei ME909s-120 not recognized
Replies: 27
Views: 8062

Re: Huawei ME909s-120 not recognized

I have the same problem on RB912 ROS version 6.35.1 The lte interface is recognized, but don't see any USB port. If I activate the log "async" I see that I have no reponse on command AT+CPIN? 15:28:16 lte,async lte1: sent AT+CFUN=1 15:28:16 lte,async lte1: rcvd OK 15:28:16 lte,async lte1: sent AT+CP...
by servizioaudiovideo
Wed Apr 27, 2016 11:29 am
Forum: Announcements
Topic: v6.35.1 [current] is released!
Replies: 84
Views: 22303

Re: v6.35.1 [current] is released!

Hello, I have a stange problem with this new firmware, on a RB912UAG-2hpnd. The problem is on LTE interface. When I try to set the option network-mode=auto, I receive the "syntax error". On old 6.33 firmware, the option work correctly. [admin@DEMO_R20156248] /interface lte> set network-mode=auto syn...
by servizioaudiovideo
Thu Aug 22, 2013 11:53 am
Forum: General
Topic: 3G UMTS ONDA/ HUAWEI USB Modem disconnect and not reconnect
Replies: 0
Views: 2350

3G UMTS ONDA/ HUAWEI USB Modem disconnect and not reconnect

Hi, I have a trouble with some USB 3G modem (different models/brands). After many days (in which the router is power on /off many times from and operator) the 3G USB modem go in "disconnect" state and it doesn't reconnect also if I reboot the device nor if I power on/off the device (RB751U-2hnD). I ...