Community discussions

MikroTik App

Search found 4 matches

by gowifi
Fri Oct 08, 2010 6:32 am
Forum: General
Topic: MUM in Australia. Would you come?
Replies: 115
Views: 24262

Re: MUM in Australia. Would you come?

Yes we would come, and at least 20 others I know from New Zealand.
by gowifi
Thu Jan 07, 2010 6:17 am
Forum: RouterBOARD hardware
Topic: 433AH is dead
Replies: 5
Views: 1551

Re: 433AH is dead

Hi there I have the same thing with a RB/433. When powered on four LED's next to the Mini PCI come on and the two LED's next to the POE port, but nothing on the serial port and no beeps. I then shorted the reset while powering on and the backup bootloader started, I upgraded the firmware and the boa...
by gowifi
Wed Nov 18, 2009 1:31 am
Forum: General
Topic: Netinstall on RB411R and RB750
Replies: 38
Views: 12940

Re: Netinstall on RB411R and RB750

Hi There, I just had a RB/411R that seems to have a corrupt OS so I thought I would Netinstall using the info above and it does not see the Netinstall program. Unfortunately I do not have a copy of Netinstaller 3.29. I have used Netinstall for years with the standard method using the serial port so ...
by gowifi
Thu Jun 26, 2008 1:56 am
Forum: Wireless Networking
Topic: R52H Faillure Rate Continues
Replies: 65
Views: 13993

Re: R52H Faillure Rate Continues

I also have about 20 R52H cards here now which are all DOA. They are about 20dB down on the TX for 5GHz only, 2.4GHz is ok. These were all installed by experienced technicians and never worked. I still have 2 boxes of 50pcs and am quite worried as I can not get any help getting them replaced as they...