Community discussions

Search found 9 matches

by tambu
Fri Jan 27, 2017 4:54 pm
Forum: Beginner Basics
Topic: Transmit loop detected
Replies: 24
Views: 11833

Re: Transmit loop detected

i have vlans over eoip (in bridge all interfaces and eoip too) and when i upgraded routeros from 6.19 to 6.26, 6.27, 6.28 I got a problem: "interface,warning eoip-tunnel1 transmit loop detected, downing interface for 60 seconds" the problem occurs when the client (wifi) connected to mikrotik. Clien...
by tambu
Wed Dec 23, 2015 10:30 am
Forum: Beginner Basics
Topic: Transmit loop detected
Replies: 24
Views: 11833

Re: Transmit loop detected

Verify in the bridge settings in STP TAB is set to NONE, default is RSTP
in bridge settings in STP tab i set NONE, yes. But it not resolved the problem.
I understand that the loop can not be in my network, in this case
tunnel go down only when connected to an access point wi-fi customers.
by tambu
Tue Dec 22, 2015 9:15 am
Forum: Beginner Basics
Topic: Transmit loop detected
Replies: 24
Views: 11833

Re: Transmit loop detected

up! please, what's happening
the problem is still not resolved
by tambu
Wed May 27, 2015 10:46 am
Forum: Beginner Basics
Topic: Transmit loop detected
Replies: 24
Views: 11833

Re: Transmit loop detected

i have vlans over eoip (in bridge all interfaces and eoip too) and when i upgraded routeros from 6.19 to 6.26, 6.27, 6.28 I got a problem: "interface,warning eoip-tunnel1 transmit loop detected, downing interface for 60 seconds" the problem occurs when the client (wifi) connected to mikrotik. Client...
by tambu
Thu Jan 09, 2014 5:58 pm
Forum: SwOS
Topic: SwOS version 1.10 released
Replies: 14
Views: 7204

Re: SwOS version 1.10 released

I need this configuration and it does not work
rb260_2.png
rb260_3.png
rb260_4.png
by tambu
Wed Jan 08, 2014 10:25 am
Forum: SwOS
Topic: SwOS version 1.10 released
Replies: 14
Views: 7204

Re: SwOS version 1.10 released

RB260GS requires VLAN mode set to "optional", "enabled" or "strict" to be able to forward tagged traffic. i said about function port lock, not vlan tagging. VLAN is works great, but port lock is works only in vlan id 1. VLAN id 1 is for untagged frames. Additional Static Hosts entries with the same...
by tambu
Mon Jan 06, 2014 10:21 am
Forum: SwOS
Topic: SwOS version 1.10 released
Replies: 14
Views: 7204

Re: SwOS version 1.10 released

RB260GS requires VLAN mode set to "optional", "enabled" or "strict" to be able to forward tagged traffic.
i said about function port lock, not vlan tagging. VLAN is works great, but port lock is works only in vlan id 1.
by tambu
Tue Dec 24, 2013 12:03 pm
Forum: General
Topic: v6.7 released
Replies: 225
Views: 109907

Re: v6.7 released

updated the firmware from 6.5 to 6.7 and there was a problem on the equipment SXT r2 5nd, 2nd. it is impossible to set the option in wireless: tx-power-mode=card-rates [root@MikroTik] > interface wireless set tx-power-mode=card-rates numbers: 0 failure: tx-power-mode not supported [root@MikroTik] > ...
by tambu
Sat Dec 21, 2013 5:49 pm
Forum: SwOS
Topic: SwOS version 1.10 released
Replies: 14
Views: 7204

Re: SwOS version 1.10 released

checked port security.
works only in vlan id 1, in other vlans blocks all traffic.
its a non-working function