Community discussions

Search found 12 matches

by stavincki1
Wed Sep 03, 2014 11:51 am
Forum: General
Topic: RouterOS 6.9 IGMP proxy stop working
Replies: 58
Views: 18482

Re: RouterOS 6.9 IGMP proxy stop working

Hello.

I have the same problem. IGMP proxy leaves a group on all interfaces, not only on the one that got the fast leave message.
by stavincki1
Fri Jul 18, 2014 2:32 pm
Forum: General
Topic: v6.16/v6.17
Replies: 187
Views: 46841

Re: v6.16

IGMP proxy is still broken!
I can confirm that. Igmp proxy stops to forward multicast traffic after upstream interface goes down/up. RB2011, ROS 6.16. Upstream inteface on RB2011 is on port 1...
by stavincki1
Fri Jul 18, 2014 10:30 am
Forum: General
Topic: RouterOS 6.9 IGMP proxy stop working
Replies: 58
Views: 18482

Re: RouterOS 6.9 IGMP proxy stop working

Do you also have similar setup with PPPoE server on that router?
yes, i have the same problem as ropeba. I tested 6.16 version and the bug still persists...
by stavincki1
Sat Jun 28, 2014 7:57 pm
Forum: General
Topic: RouterOS 6.9 IGMP proxy stop working
Replies: 58
Views: 18482

Re: RouterOS 6.9 IGMP proxy stop working

Few minutes ago i've tested 6.16rc10 version on a 2011L RB a this bug still persistes...
by stavincki1
Fri Jun 06, 2014 11:03 am
Forum: General
Topic: RouterOS 6.9 IGMP proxy stop working
Replies: 58
Views: 18482

Re: RouterOS 6.9 IGMP proxy stop working

When can we expect a solution for this bug!? It became unacceptable to reboot routers every day because of this ONE bug... If you can't or won't fix the bug atleast can you make something that reboots the router automaticly when the IGMP proxy stops working??
by stavincki1
Wed Apr 16, 2014 4:44 pm
Forum: General
Topic: SSH client is not working
Replies: 12
Views: 3203

Re: SSH client is not working

As i can see the ssh client problem still exists in the 6.12 version. I hope you will fix that very soon.
by stavincki1
Tue Apr 08, 2014 8:11 pm
Forum: General
Topic: SSH client is not working
Replies: 12
Views: 3203

Re: SSH client is not working

Definitely something is still not ok with the SSH Client. I can enstablish one connection to a CentOS device and thats it, no more. I have the same issue with several other devices like user ropeba.
by stavincki1
Sat Mar 08, 2014 2:52 pm
Forum: General
Topic: RouterOS 6.9 IGMP proxy stop working
Replies: 58
Views: 18482

Re: RouterOS 6.9 IGMP proxy stop working

i can confirm that PIM doesnt work on OLT with me.With PIM I receive 500Mbps to the router which is behind the ONU, but on the IGMP I recive only about 10Mbps which is the stream being watched...
by stavincki1
Sat Mar 08, 2014 11:20 am
Forum: General
Topic: RouterOS 6.9 IGMP proxy stop working
Replies: 58
Views: 18482

Re: RouterOS 6.9 IGMP proxy stop working

please latest version available for IGMP-proxy, that is 6.10 or even 6.11rc1 if possible.
6.10 have same problem. IGMP proxy not work after upstream interface link down/link up. Only reboot help.

I agree with you.
by stavincki1
Fri Jan 31, 2014 12:19 pm
Forum: General
Topic: routeros 6.9 (release candidate)
Replies: 33
Views: 8990

Re: routeros 6.9

The IGMP proxy bug is a real problem and it would be nice if you could fix them instead of making the lcd change colors.
by stavincki1
Sat Jan 25, 2014 11:29 am
Forum: General
Topic: What's new in 6.8rc1
Replies: 106
Views: 23204

Re: What's new in 6.8rc1

Any news about IGMP proxy bugs?
by stavincki1
Thu Jan 09, 2014 1:17 pm
Forum: Forwarding Protocols
Topic: New bug with igmp proxy in 6.x
Replies: 26
Views: 7896

Re: New bug with igmp proxy in 6.x

hi, do you have any information when will be the igmp proxy fully functional in 6.x versions. Offten it just stops working and the routerboard requires a system reboot to start working again.