Community discussions

MUM Europe 2020

Search found 5 matches

by pjhb34fg
Sat Sep 27, 2014 10:15 am
Forum: General
Topic: 951G-2HnD problem with 6.xx version of RouterOS
Replies: 17
Views: 3306

Re: 951G-2HnD problem with 6.xx version of RouterOS

My ISP uses a binding device by MAC-address. When I configuring / reconfiguring Mikrotik every time, I changed the default MAC-address on the interface connected to the ISP to one that is registered with ISP. After the next reset Mikrotik settings to default, I contacted the provider to change the ...
by pjhb34fg
Wed Feb 05, 2014 4:44 pm
Forum: General
Topic: 951G-2HnD problem with 6.xx version of RouterOS
Replies: 17
Views: 3306

Re: 951G-2HnD problem with 6.xx version of RouterOS

I've got exactly the same problem, high traffic wan port rx/tx dies - occurs only on 6.x versions, sitting on 5.26 atm
Same RouterBoard model
resetting configuration and making new manually doesn't help at all
by pjhb34fg
Tue Feb 04, 2014 8:48 pm
Forum: General
Topic: problem upgrading from 5.x to 6.x
Replies: 1
Views: 694

problem upgrading from 5.x to 6.x

Got 951G-2HnD, bought it with L4 license and 5.25 OS version. After upgrading to 6.7 and firmware to 3.10 got frequent internet disconnects (wan port traffic dies in statistics) during high bandwidth utilization, (only reboot or 15 min of waiting helps, strange though) I've reseted config and made n...
by pjhb34fg
Tue Feb 04, 2014 8:40 pm
Forum: General
Topic: 5.x to 6.x upgrading problem
Replies: 0
Views: 617

5.x to 6.x upgrading problem

Got 951G-2HnD, bought it with L4 license and 5.25 OS version. After upgrading to 6.7 and firmware to 3.10 got frequent internet disconnects (wan port traffic dies in statistics) during high bandwidth utilization, (only reboot or 15 min of waiting helps, strange though) I've reseted config and made n...
by pjhb34fg
Tue Feb 04, 2014 8:36 pm
Forum: General
Topic: 6.9 released!
Replies: 223
Views: 80424

Re: 6.9 released!

Dunno if right topic. Got 951G-2HnD, bought it with l4 license and 5.25 OS version. After upgrading to 6.7 and firmware to 3.10 got frequent internet disconnects (wan port traffic dies in statistics) during high bandwith utilization, (only reboot or 15 min of waiting helps, strange though) I've rese...