Community discussions

MUM Europe 2020

Search found 8 matches

by pmuch
Sat Mar 02, 2019 9:17 am
Forum: Announcements
Topic: v6.44 [stable] is released!
Replies: 219
Views: 40541

Re: v6.44 [stable] is released!

I've upgraded my hAP AC2 and my wireless printer stopped working - I can open printer web page from my computer, but nothing gets printed when my computer is connected to the same network. When I'm outside my network and connect witch OpenVPN to my router - everything gets printed. And also my TV wi...
by pmuch
Wed May 24, 2017 11:01 am
Forum: RouterBOARD hardware
Topic: RB750 Boot loop - netinstall not working
Replies: 7
Views: 5893

Re: RB750 Boot loop - netinstall not working

OK - it works.
I used Netinstall from 6.38 and it worked.
Then upgrade from Winbox - and still working :-)
by pmuch
Wed May 24, 2017 10:53 am
Forum: RouterBOARD hardware
Topic: RB750 Boot loop - netinstall not working
Replies: 7
Views: 5893

RB750 Boot loop - netinstall not working

Hello. Today I tried to access my old RB750, but I forgot password. So I made a reset - everything worked fine, I got the default configuration. Then I wanted to update router to current 6.39.1 (it was on 6.38) After reboot i goot a boot loop - the device reconnects every few seconds. So I tried to ...
by pmuch
Wed Mar 18, 2015 3:51 pm
Forum: General
Topic: Winbox 3.0 RC6 keyboard shortcuts
Replies: 4
Views: 2508

Winbox 3.0 RC6 keyboard shortcuts

In winboc 3.0 rc6 keyboard shortcuts don't work anymore.
by pmuch
Tue Sep 16, 2014 7:59 pm
Forum: General
Topic: Backup recovery problem
Replies: 7
Views: 3577

Re: Backup recovery problem

My backup was made by scheduler script - and none of password worked.
I also had rsc script, so I've managed to recover the config, but still there was a problem.
by pmuch
Fri Sep 12, 2014 6:34 pm
Forum: General
Topic: Backup recovery problem
Replies: 7
Views: 3577

Re: Backup recovery problem

I tried passwords of all users defined in router - without success.
by pmuch
Fri Sep 12, 2014 2:06 pm
Forum: General
Topic: Backup recovery problem
Replies: 7
Views: 3577

Backup recovery problem

Hello.


I've created backup using script, with /system backup save name=$fname (defined earlier).

My router (ccr-1036) crashed, I got new one and I want to restore the backup, but
system backup load name=fname.backup asks for password and says the password is invalid.

How can I use the backup?
by pmuch
Fri Feb 07, 2014 7:14 pm
Forum: General
Topic: 6.9 released!
Replies: 223
Views: 80983

Re: 6.9 released!

We are seeing crashes over multiple devices with CCR1036-12G-4S i'm afraid - appears to be related to VRRP. Kernel error and reboot, then both routers attempt to act as master but are unable to pass traffic. Manually removing/readding vrrp or disabling VRRP allows traffic again, however we've then ...