Community discussions

MUM Europe 2020

Search found 7 matches

by facetwety
Mon Apr 07, 2014 7:55 pm
Forum: RouterBOARD hardware
Topic: bad blocks problem in ros:6.10?!!!!!!!!!!!
Replies: 2
Views: 1860

Re: bad blocks problem in ros:6.10?!!!!!!!!!!!

Do you by any chance have a microSD card inserted in your board? I had same issues you described with my rb493g when I had microSD inserted, nevertheless it was not being used for anything. I've put my microSD card in my rb493g in the first place just in case I need it someday because it is a bit a...
by facetwety
Thu Feb 27, 2014 1:34 pm
Forum: General
Topic: Known issues and bugs - a list
Replies: 283
Views: 113298

Re: Known issues and bugs - a list

Could you please check on another 433ah as I mentioned in here http://forum.mikrotik.com/viewtopic.php ... 50#p411879?

Thanks!
Unfortunately I do not have any other 433ah rb

may be this problem happen to 433ah with st nand only !!!!!!!!
by facetwety
Thu Feb 27, 2014 1:07 pm
Forum: General
Topic: Known issues and bugs - a list
Replies: 283
Views: 113298

Re: Known issues and bugs - a list

You can actually see in your picture, that you have v6.4, so why do you write that this only happens in v6.10? upgraded to 6.10, bad blocks started increasing. downgraded to 6.4, bad blocks dont increase anymore. now at 6.4, with 2,3% bad blocks still left. trying to reinstall with net install with...
by facetwety
Thu Feb 27, 2014 12:50 pm
Forum: General
Topic: Known issues and bugs - a list
Replies: 283
Views: 113298

bad blocks problem

Issue: bad blocks problem Description: I've got a anew rb 433ah with ros ver:6.5 And everything was just fine but after upgrade to ros ver:6.10 bad blocks counter start raising almost every reboot by .1% and now its 2.3% so i downgrade the ros version to 6.4 and the bad blocks counter is now stable...
by facetwety
Wed Feb 26, 2014 10:43 am
Forum: General
Topic: v6.10 released
Replies: 248
Views: 84053

bad blocks problem

after upgrade to ros ver:6.10 bad blocks counter start raising Almost after every reboot by .1%

http://forum.mikrotik.com/viewtopic.php?t=82299
by facetwety
Tue Feb 25, 2014 10:51 pm
Forum: RouterBOARD hardware
Topic: bad blocks problem in ros:6.10?!!!!!!!!!!!
Replies: 2
Views: 1860

bad blocks problem in ros:6.10?!!!!!!!!!!!

Hello everyone I've got a anew rb 433ah with ros ver:6.5 And everything was just fine but after upgrade to ros ver:6.10 bad blocks counter start raising every reboot by .1% and now its 2.3% so i downgrade the ros version to 6.4 and the bad blocks counter is now stable at 2.3% and not raise up * doin...