Community discussions

MikroTik App

Search found 6 matches

by No13TGP
Mon Dec 27, 2021 8:23 am
Forum: Announcements
Topic: v7.1.1 is released!
Replies: 443
Views: 227272

Re: v7.1.1 is released!

Upgrade 7.1.1 vers. wAP Ac (architecture mipsbe). There are still problems with Upload speed. This is critically low. There was no such problem with version 6.49.2! Same here, after the upgrade 5ghz wifi will not work properly. Running on the default config all seems to be ok (low volume; no issues...
by No13TGP
Thu Sep 06, 2018 11:12 pm
Forum: Wireless Networking
Topic: Wireless not working until reboot
Replies: 12
Views: 4040

Re: Wireless not working until reboot

It seems to be working for my hAP AC Lite, my regular hAP is not so lucky it appears. Also got 1 message from a friend using a 951g getting the same issue but not frequently... If you are able to replicate the issue please repport to support :) Maybe they can find something in the software and fix it!
by No13TGP
Wed Jul 04, 2018 10:12 am
Forum: Wireless Networking
Topic: Wireless not working until reboot
Replies: 12
Views: 4040

Re: Wireless not working until reboot

I happend again this morning, sent an e-mail to support. Now we wait :)

Edit: Got the advice to reinstall the device using netinstall. Uptime for the hAP AC Lite is 3 days now and so far no issues. Will keep you posted!
by No13TGP
Tue Jul 03, 2018 9:27 am
Forum: Wireless Networking
Topic: Wireless not working until reboot
Replies: 12
Views: 4040

Re: Wireless not working until reboot

I seem to experience this same issue, on both a hAP AC lite and hAP.

My temporary workaround is to reset the radio with a script every night but the frequency of this issue seems to increase.

Is this likely a hardware issue or a software bug? Will submit to support the next time it occurs
by No13TGP
Wed Aug 19, 2015 4:42 pm
Forum: General
Topic: CRS Port mirroring help needed
Replies: 10
Views: 5061

Re: CRS Port mirroring help needed

Will the mirroring be done in the switch chip hardware? Or does the CPU do the mirroring? When mirroring I seem to experience a high cpu load and my maximum download spead drops to ~65 mbit /interface ethernet switch set egress-mirror0=none,original egress-mirror1=none,original fdb-uses=\ mirror1 in...
by No13TGP
Fri Jan 09, 2015 3:18 pm
Forum: RouterBOARD hardware
Topic: CRS125-24G-1S-2HnD-IN vlan preformance from wiki
Replies: 8
Views: 9181

Re: CRS125-24G-1S-2HnD-IN vlan preformance from wiki

Have you tried changing the queue type for the master port? Change it from only-hardware-queue to default-ethernet
Image

Mikortik support once told me to change this for similar problems!