Community discussions

Search found 5 matches

by kazi33
Thu Jun 05, 2014 7:24 pm
Forum: RouterBOARD hardware
Topic: RB2011UAS-2HnD stops responding spontaneously
Replies: 42
Views: 12191

Re: RB2011UAS-2HnD stops responding spontaneously

Sorry, I did not get email for past few days on both of your postings above. Problem was having "Dude" package installed on mikrotik-RB2011UiAS-IN. After I removed that using "system package uninstall dude" and rebooted the router problem disappeared. This happened with their pre-release build 6.14c...
by kazi33
Sun Jun 01, 2014 12:16 pm
Forum: RouterBOARD hardware
Topic: RB2011UAS-2HnD stops responding spontaneously
Replies: 42
Views: 12191

Re: RB2011UAS-2HnD stops responding spontaneously

I just filed a support ticket Ticket#2014060166000098. My Rb2011UiAS-IN falls in reboot loop with power cycle. It recovers after 2 -3 hours. One router is rebooting for few days. From LCD, it says -Loading kernel from nand -Starting services After around 30 seconds falls in same loop. I saw this iss...
by kazi33
Thu May 29, 2014 1:44 am
Forum: RouterBOARD hardware
Topic: Serial console access to RB2011UiAS-IN
Replies: 2
Views: 1041

Re: Serial console access to RB2011UiAS-IN

Thanks. That worked.
by kazi33
Tue May 27, 2014 8:28 pm
Forum: RouterBOARD hardware
Topic: Serial console access to RB2011UiAS-IN
Replies: 2
Views: 1041

Serial console access to RB2011UiAS-IN

Hi Folks,
Any ideas on how to serial console access to RB2011UiAS-IN?
I was checking http://www.mikrotik.com/testdocs/ros/2. ... serial.php.

But, router side does not have any DB9f. I would appreciate any
tips or how to's on this.
by kazi33
Mon Apr 28, 2014 6:42 pm
Forum: RouterBOARD hardware
Topic: RB2011UAS-2HnD stops responding spontaneously
Replies: 42
Views: 12191

Re: RB2011UAS-2HnD stops responding spontaneously

make sure that you all upgrade the RouterOS to the v6.11 and as well upgrade the RouterBoard firmware to the latest available (at least v3.11 or newer) - that will guarantee that the gigigabit ethernets don't have temp hangs. Hello Uldis I have already upgraded my devices to latest software/firmwar...