Community discussions

MUM Europe 2020

Search found 10 matches

by bornwired
Fri Feb 19, 2016 8:24 pm
Forum: Beginner Basics
Topic: Weird routing loop in logs but there isn't one.
Replies: 61
Views: 9715

Re: Weird routing loop in logs but there isn't one.

I am seeing the same errors in my RB3011 logs.
Is this limited to the RB3011 with ARM?
by bornwired
Thu Jul 31, 2014 7:45 pm
Forum: Beginner Basics
Topic: Force clients to use a specific DNS
Replies: 2
Views: 1713

Re: Force clients to use a specific DNS

Code:
/ip firewall nat add protocol=udp dst-port=53 dst-address-type=!local action=redirect to-ports=53

And make sure the dstnat rule is at the top of the nat rules list.
by bornwired
Thu Jul 31, 2014 7:30 pm
Forum: Beginner Basics
Topic: Wifi Clients Not Receiving DHCP addresses
Replies: 2
Views: 758

Re: Wifi Clients Not Receiving DHCP addresses

Post your RB settings so someone can see what is the issue.
by bornwired
Sun Jul 27, 2014 9:15 pm
Forum: Wireless Networking
Topic: RB2011 Wireless Package Disbled / Missing
Replies: 8
Views: 2300

Re: RB2011 Wireless Package Disbled / Missing

Okay now, everything is up and running again. My fix: Downloaded 6.15 mipsbe package and installed on router - problem persists. Tried installing mipsbe package 6.17 - problem persists. Reset the entire router to factory using netinstall, with only "system" package. Then installed each package indiv...
by bornwired
Sun Jul 27, 2014 2:45 pm
Forum: Wireless Networking
Topic: RB2011 Wireless Package Disbled / Missing
Replies: 8
Views: 2300

Re: RB2011 Wireless Package Disbled / Missing

I have only 2 options to suggest : - netinstall the board - downgrade to some version where there was no wireless-fp, like v6.7 and you should see the wireless package Tried reset and netinstall using 6.17 package but the problem persists. Just downloaded 6.15 package, will try this instead and see...
by bornwired
Sat Jul 26, 2014 9:30 pm
Forum: Wireless Networking
Topic: RB2011 Wireless Package Disbled / Missing
Replies: 8
Views: 2300

Re: RB2011 Wireless Package Disbled / Missing

Can you post a screenshot of your packages ? And manually upload only the wireless package and see if it will install ? Tried resetting the device and re-installing the entire mipsbe package - problem persists. Tried to manually install the standalone "wireless" package - problem persists. Tried to...
by bornwired
Sat Jul 26, 2014 7:08 pm
Forum: General
Topic: v6.16/v6.17
Replies: 187
Views: 47608

Re: v6.16/v6.17

Anyone having this issue with RB2011 after the upgrade?

Help appreciated, thanks.

http://forum.mikrotik.com/viewtopic.php?f=7&t=87402
by bornwired
Fri Jul 25, 2014 5:24 pm
Forum: Wireless Networking
Topic: RB2011 Wireless Package Disbled / Missing
Replies: 8
Views: 2300

Re: RB2011 Wireless Package Disbled / Missing

Check if Wireless-FP didn't take its place No it did not and I never did install wireless-fp. I usually do the update from within the router-os and and the default mipsbe package is installed. This is the first that I had to download a .npk file (i.e. wireless) and tried to install it. I went this ...
by bornwired
Fri Jul 25, 2014 4:50 pm
Forum: Wireless Networking
Topic: RB2011 Wireless Package Disbled / Missing
Replies: 8
Views: 2300

RB2011 Wireless Package Disbled / Missing

After installing the latest update on my device, I find that the "Wireless" package is missing. Tried reinstalling the package by copying it into "files" and rebooting but it still does not appear. First entry in "log" after every boot shows the error "disbled wireless-6.17". Anyone having this issu...