Community discussions

Search found 8 matches

by Vaxter
Tue Mar 05, 2019 2:24 am
Forum: General
Topic: ROS 6.44 - VPN L2TP not working
Replies: 23
Views: 5728

Re: ROS 6.44 - VPN L2TP not working

I found that simply disabling and re-enabling the L2TP server resolved the problem.

/interface l2tp-server server set enabled=no
/interface l2tp-server server set enabled=yes
Strange behavior, but this works for me!
Tnx!
by Vaxter
Mon Jun 05, 2017 1:41 pm
Forum: General
Topic: Ikev2 + eap radius
Replies: 9
Views: 4009

Re: Ikev2 + eap radius

I have the latest RC, and same thing here.


Sent from my iPhone using Tapatalk
by Vaxter
Sat May 13, 2017 1:26 pm
Forum: General
Topic: Using L2TP/IPSec VPN with iOS 10
Replies: 30
Views: 71622

Re: Using L2TP/IPSec VPN with iOS 10

Have you tested this configuration with macOS, or only iOS devices? Seams to me that all of the config scenarios found on wiki or forum work for iOS, but neither one of them works with macOS. Everything is fine from iOS, but when I try to connect from macOS device I always get an error no IKEv1 peer...
by Vaxter
Sun Mar 19, 2017 7:52 pm
Forum: General
Topic: Ikev2 + eap radius
Replies: 9
Views: 4009

Re: Ikev2 + eap radius

Updated, but no luck...
Unfortunately I don't have support anymore, and I am not really into paying for support when I am sure that it was not my mistake with configuration.
Radius worked for PPTP, IKEv2 works with a certificate, but not with eap radius.
by Vaxter
Sun Mar 12, 2017 9:23 pm
Forum: General
Topic: Using L2TP/IPSec VPN with iOS 10
Replies: 30
Views: 71622

Re: Using L2TP/IPSec VPN with iOS 10

Since everyone is dropping PPTP support I have to find a solution that works everywhere. After spending two miserable days trying to setup IKEv2, I have decided to try with L2TP over IPSec. Success was only partial. It works for Windows and iOS, but not for MacOS. When I try to connect with macOs, I...
by Vaxter
Sun Mar 12, 2017 8:55 pm
Forum: General
Topic: Ikev2 + eap radius
Replies: 9
Views: 4009

Re: Ikev2 + eap radius

After spending two days trying to figure this out, I have to admit defeat and bump this thread...
by Vaxter
Fri Nov 06, 2015 5:51 pm
Forum: Announcements
Topic: 6.33 version released!
Replies: 140
Views: 34275

Re: 6.33 version released!

WinBox is missing from build.
Ther is an 404 when clicked on winbox link in web interface.