Community discussions

Search found 10 matches

by sport80
Wed Aug 14, 2019 2:57 am
Forum: General
Topic: ROS 44.5 - Problem with RB3011 and Huawei E3372 LTE
Replies: 1
Views: 484

Re: ROS 44.5 - Problem with RB3011 and Huawei E3372 LTE

Found the solution
/port firmware set ignore-directip-modem=no
I don't know why, but it was configured to "yes"

Thanks
by sport80
Tue Aug 13, 2019 4:10 pm
Forum: General
Topic: ROS 44.5 - Problem with RB3011 and Huawei E3372 LTE
Replies: 1
Views: 484

ROS 44.5 - Problem with RB3011 and Huawei E3372 LTE

Hi, Today i've connected my Huawei E3372 (that works correcty with all the others my routerboards like hAP AC, hAP AC^2, hEX, RB951G and also with the RB751G) to my RB3011RM but the RouterOS does not detect the LTE interface. The USB peripheral will correctly detected but it does not add the LTE int...
by sport80
Thu Aug 08, 2019 5:19 pm
Forum: Announcements
Topic: v6.44.5 [long-term] is released!
Replies: 100
Views: 39302

Re: v6.44.5 [long-term] is released!

TLS+failed OpenVPN
Certificate migration issue
viewtopic.php?f=2&t=143045&p=743141#p743141
Same problem to me :(
by sport80
Wed May 10, 2017 12:55 am
Forum: Announcements
Topic: v6.39.1 [current]
Replies: 158
Views: 37163

Re: v6.39.1 [current]

Hi, i've tried to upgrade a CCR1009-8G-1S of my customer from 6.37.5 to 6.39.1. The upgrade works without problem. But the reason of upgrade is that my customer need a IKEV2 IPSEC for your business necessity. The IPSEC stop to working when i've enabled the new IKEV2 configuration. The same configura...
by sport80
Wed Jun 29, 2016 11:24 am
Forum: Announcements
Topic: v6.34.6 [bugfix] is released!
Replies: 60
Views: 19082

Re: v6.34.6 [bugfix] is released!

I can confirm flapping and other problems (the port goes up only for one second) on the second switch of RB 2011 (eth 6 to 10). Please fix this problem asap. Hi, fortunately i don't have the problem that you have described. I have more than one RB2011UiAS-RM that are currently using the eth6 to 10 ...
by sport80
Fri Mar 25, 2016 12:18 am
Forum: Wireless Networking
Topic: hAP ac 802.11ac mode compatibility issue
Replies: 39
Views: 10813

Re: hAP ac 802.11ac mode compatibility issue

Ok, i've tried using -rep package

very very good! Now the wireless signal are very stable using 802.11ac. The same transfer rate described before, now are running without problems and the transfer rate are betwheen 270 to 300 REAL Mbit/s!

Thank you very much!!!
by sport80
Thu Mar 24, 2016 7:11 pm
Forum: Wireless Networking
Topic: hAP ac 802.11ac mode compatibility issue
Replies: 39
Views: 10813

Re: hAP ac 802.11ac mode compatibility issue

Please read the topic above your post. You must use the "-rep" package in the RC branch to have the issue fixed. Ok, so, i must to install the wireless-rep package by downloading it from all_packagest-mipsbe archive I've read this post If we will not find any more issues with the wireless-rep packa...
by sport80
Wed Mar 23, 2016 12:49 am
Forum: Wireless Networking
Topic: hAP ac 802.11ac mode compatibility issue
Replies: 39
Views: 10813

Re: hAP ac 802.11ac mode compatibility issue

Hi, i have bought an hAP ac 4 days ago and i have a strange problem with AC mode. My transfer rate in AC mode start very slow, 2,5 - 3,7 Mbytes/s and then goes high to 30 Mbytes/s, but after few seconds the wireless interface on hAP hangs out and close all the connections, after few seconds it resum...
by sport80
Mon Dec 14, 2015 7:05 pm
Forum: General
Topic: Poor OpenVPN performance
Replies: 1
Views: 715

Re: Poor OpenVPN performance

Anyone can help me? :(
by sport80
Sun Dec 06, 2015 12:43 pm
Forum: General
Topic: Poor OpenVPN performance
Replies: 1
Views: 715

Poor OpenVPN performance

Hi at all first of all: i'm working with mikrotikt device from 3 years and i'm really very satisfied of RouterOS system! Thank you very much for your work! My problem is about OpenVPN implementation in RouterOS. I have 4 Mikrotik devices connected through OpenVPN to a CCR 1009 central system. This c...