Community discussions

Search found 12 matches

by kiketg
Tue Jun 19, 2018 1:28 pm
Forum: General
Topic: Intel i210 ethernet Driver x86
Replies: 1
Views: 644

Intel i210 ethernet Driver x86

Hello, in the company that I work we have several servers with RouterOS, and unfortunately a couple of days ago one of them died, a System x3550 M4, and the repair will take many days. So I decided to try putting the disk where RouterOS is installed on a Lenovo Thinkserver RD450 server, with the sur...
by kiketg
Thu Jul 06, 2017 5:30 pm
Forum: General
Topic: Queue-tree change on-fly
Replies: 0
Views: 241

Queue-tree change on-fly

Hi, i want to know, if change Queue, in queue-tree, like Max-limit or Queue-Type (not kind, rate only)... the conections that is passingthrough that queue, are dropped, packet dropped, or what? and if change the parent but not child is the same?


PD: Sorry bad english


Thanks,
Enrique.-
by kiketg
Mon Nov 14, 2016 1:46 pm
Forum: General
Topic: Security log
Replies: 1
Views: 610

Re: Security log

Just today, same here... "can't create shared secret" over ssh, error. But i have SSH service configured for available only from 192.168.1.0/24... so, i don't know what is this!
by kiketg
Mon Dec 14, 2015 12:27 pm
Forum: General
Topic: 6.34 release candidate version topic!
Replies: 201
Views: 43828

Re: 6.34 release candidate version topic!

Hello. After upgrade to 6.34rc20 I can't login on my router, x86 based - Winbox (both versions): login timeout, telnet/ssh: connection closed (after about one minute waiting). Without this behaviour, other jobs are OK. Router is far away from me. Any help? Regards, RafGan I am having the same issue...
by kiketg
Sun Dec 13, 2015 12:59 pm
Forum: General
Topic: 6.34 release candidate version topic!
Replies: 201
Views: 43828

Re: 6.34 release candidate version topic!

Hello. After upgrade to 6.34rc20 I can't login on my router, x86 based - Winbox (both versions): login timeout, telnet/ssh: connection closed (after about one minute waiting). Without this behaviour, other jobs are OK. Router is far away from me. Any help? Regards, RafGan I am having the same issue...
by kiketg
Tue Apr 14, 2009 10:01 pm
Forum: General
Topic: What happened to the option...
Replies: 2
Views: 450

What happened to the option...

I had installed a 3.13v of RouterOS with level 6, i don't install any new version, because have problems with queues, i don't know for what reason. But... i need to know what happened to the option Hotspot universal client? I can't find that...

Sorry bad english.
by kiketg
Sat Nov 24, 2007 1:48 pm
Forum: Wireless Networking
Topic: 2.4Ghz PtP Link - Trees Problem
Replies: 4
Views: 1072

Re: 2.4Ghz PtP Link - Trees Problem

I did it!, set each distant point at 200mW and works fine everything. The signal is -75 vary at -80, but not loss packets.
:D
by kiketg
Sun Nov 18, 2007 11:26 pm
Forum: Wireless Networking
Topic: 2.4Ghz PtP Link - Trees Problem
Replies: 4
Views: 1072

Re: 2.4Ghz PtP Link - Trees Problem

Yes, direcctional on both sides help, but need sectorial... here some pics. (There don't exist any tunnel :( )
by kiketg
Sun Nov 18, 2007 10:19 pm
Forum: Wireless Networking
Topic: 2.4Ghz PtP Link - Trees Problem
Replies: 4
Views: 1072

2.4Ghz PtP Link - Trees Problem

I have a point to point of 5Km, with 1Km of bigs trees (Eucalyptus and anothers) no line of sight, so in one side put a horizontal polarization sectorial anntena 180° 16db, and another side put 27db horizontal polarization directional anntena, with a power of 400mW (ubiquiti) in 16db point, and 65mW...
by kiketg
Tue Oct 30, 2007 4:40 am
Forum: Wireless Networking
Topic: SR2 400mW real?
Replies: 1
Views: 593

SR2 400mW real?

I have praxsym t-meter for 2.4Ghz and 5.8Ghz, this instrument (http://www.praxsym.com/t-meter.html) show me a SR2 400mW interface in Mikrotik RB532A, with force to 26dBm (or in default) only show output 215mW of power... no more, no less. So, Praxsym is a good tool? Or there are another problem?? (I...
by kiketg
Wed Oct 10, 2007 7:05 pm
Forum: General
Topic: L7 cpu usage
Replies: 5
Views: 2115

Re: L7 cpu usage

Usage are 50%-80% CPU, but memory are 30% after few hours 40% later 60% and finally 100% (And RouterBoard 532A reboot).
10 Rules Mangle with Layer7
My cfg:
2 ubiquiti SR2 400mW
1 RB532A (64RAM, 128F)
40Clients in Ubiquiti 1
30Clients in Ubiquiti 2

Maximum clients online 40.
by kiketg
Fri Oct 05, 2007 4:39 am
Forum: General
Topic: Allow-sharedkey Not working in RC6
Replies: 3
Views: 1148

Allow-sharedkey Not working in RC6

Allow-sharedkey not working in rc6, i installed rc6 in RB532, with 100 clients all with allow-sharedkey, and don't work... so, i have to disable sharedkey in all clients :(

Sorry bad english. :?