Community discussions

MUM Europe 2020

Search found 4 matches

by ekoslav
Sun Nov 02, 2014 4:43 pm
Forum: RouterBOARD hardware
Topic: RB751G-2HnD + WN722N(AR9271) doesn't work
Replies: 40
Views: 9309

Re: RB751G-2HnD + WN722N(AR9271) doesn't work

Just downgraded, and it worked like a charm!

Now I can use it for wireless vacation hub :)

Thanks!

P.S.: On the first try I got connected @ 11Mbps ...
by ekoslav
Sun Oct 26, 2014 3:52 am
Forum: RouterBOARD hardware
Topic: RB751G-2HnD + WN722N(AR9271) doesn't work
Replies: 40
Views: 9309

Re: RB751G-2HnD + WN722N(AR9271) doesn't work

Update 2:

Powered USB hub did not quite worked: MT did not reboot, but the card did not showed up in the devices, while it was listed under USB devices ...

:(
by ekoslav
Sat Oct 11, 2014 5:08 am
Forum: RouterBOARD hardware
Topic: RB751G-2HnD + WN722N(AR9271) doesn't work
Replies: 40
Views: 9309

Re: RB751G-2HnD + WN722N(AR9271) doesn't work

Update: I've upgraded the firmware from 2.7x (original) to 3.17, and now the card is recognized in the list of USB devices. It even occasionally shows up in the list of interfaces, but when I scan for wlans, it does not finds anything. Same card works without a glitch on the 2011 router. I'll try to...
by ekoslav
Fri Oct 10, 2014 1:47 am
Forum: RouterBOARD hardware
Topic: RB751G-2HnD + WN722N(AR9271) doesn't work
Replies: 40
Views: 9309

Re: RB751G-2HnD + WN722N(AR9271) doesn't work

Hi, I have similar problem with Alpha AWUS036NHA USB card (on the HCL): I works out of the box on my RB2011UAS-2HnD running 6.16, but on the RB751U-2HnD does not show up. 751 was originally running 6.13, so I've upgraded it to 6.20 but the card did not showed up. Since both routers are running the s...