Community discussions

MUM Europe 2020

Search found 5 matches

by klukoks
Wed Mar 01, 2017 8:42 pm
Forum: Scripting
Topic: PPOE Server fault - lost configuration
Replies: 2
Views: 376

Re: PPOE Server fault - lost configuration

anyone?!
by klukoks
Sun Feb 26, 2017 4:21 pm
Forum: Scripting
Topic: PPOE Server fault - lost configuration
Replies: 2
Views: 376

PPOE Server fault - lost configuration

Hi I have problem, i have lost configuration of my PPOE server and don't wan't to visit every customer today.
Is there any possibility that everyone can join sesion/server so I can have time to visit everyone and set new login/passwords?

Thanks for help and sorry for my english
by klukoks
Mon Jun 27, 2016 1:29 pm
Forum: General
Topic: IGMP Snooping
Replies: 137
Views: 60635

Re: IGMP Snooping

Hello, i have simple question. Will Mikrotik have IGMP snooping in v7? I won't stop using it, but like many people I would like to know.
greetings from Poland
PS I don't want to use it on RB4xx, 7xx, 9xx Wifi stuff but on 2011, 750 and newer better switches.
by klukoks
Sun Apr 17, 2016 10:48 am
Forum: General
Topic: v6.35 [current] is released!
Replies: 103
Views: 25387

Re: v6.35 [current] is released!

A note for users who want to upgrade to v6.35 from 6.35rcXX: We have found the issue randomly causing boards to fail on upgrade during the rc testing, this fix is included in 6.35 (current), To successfully upgrade to 6.35 from 6.35rc29-rc49, please do a /system reboot, and then on bootup make an u...
by klukoks
Tue Nov 11, 2014 2:38 pm
Forum: Wireless Networking
Topic: AC equipment and spectral scan problem
Replies: 169
Views: 27536

Re: AC equipment and spectral scan problem

on sxt ac, 6.21.1, fw 3.17, for me scanning and frequency usage works well 4900-6100 just set only-n in wireless band, did not test over AC.
on ac set power to manual, all rates fixed power. does the job. makes it stable witch nv2 for me, link on 500 meters high noise.