Community discussions

MikroTik App

Search found 5 matches

by mikrojohn
Tue Jul 07, 2015 6:04 pm
Forum: Announcements
Topic: hAP lite
Replies: 392
Views: 181903

Re: hAP lite

Has one less Ethernet port, but two Wireless chains instead of One. It is also cheaper and has faster CPU. With two chains is it possible to use the hAP lite as WLAN AP and WLAN client at the same time? Because I would like to buy the "hAP lite" for traveling. I would like to let the hAP connect to...
by mikrojohn
Tue Jan 13, 2015 8:52 am
Forum: Wireless Networking
Topic: Phone backup connection
Replies: 3
Views: 989

Re: Phone backup connection

In the working configuration /system resource usb print output looks like this [admin@gateway] > /system resource usb print # DEVICE VENDOR NAME SPEED 0 1:1 Linux 3.3.5 ehci_hcd RB400 EHCI 480 Mbps 1 1:2 HTC Android Phone 480 Mbps After disconnection/reconnecting the phone the output is like this [a...
by mikrojohn
Tue Jan 13, 2015 8:24 am
Forum: Wireless Networking
Topic: Phone backup connection
Replies: 3
Views: 989

Re: Phone backup connection

I currently dont have a second device for testing. How can I create the interface manualy? I've also tried to power-off/on the Routerboard.

But everytime I restore the old backup which I have created during the functional connection the phone will work again.
by mikrojohn
Mon Jan 12, 2015 12:12 pm
Forum: Wireless Networking
Topic: Phone backup connection
Replies: 3
Views: 989

Phone backup connection

Currently I'm using my "HTC Desire HD" phone for my temporary internet connection via USB tethering with my "MikroTik RB2011UiAS-2HnD-IN" router. I've plugged it in and everything worked fine. It's listed as lte1 in the interfaces list. When I remove the phone and plug it in again it will not work a...
by mikrojohn
Mon Jan 12, 2015 8:38 am
Forum: Wireless Networking
Topic: LTE backup connection
Replies: 1
Views: 1249

LTE backup connection

Currently I'm using my "HTC Desire HD" phone for the internet connection via USB tethering with my "MikroTik RB2011UiAS-2HnD-IN" router. I've plugged it in and everything worked fine. When I remove the phone and plug it in again it will not work anymore. - it's not listed under "Interfaces" in Winbo...