Community discussions

MUM Europe 2020

Search found 7 matches

by thomasa1980
Tue Nov 06, 2018 5:59 pm
Forum: Wireless Networking
Topic: is Dynadish6 dead?
Replies: 1
Views: 474

is Dynadish6 dead?

I just came across some info on this yesterday but everything I read is old. Is this product dead / EOL?

Thanks,
Thomas
by thomasa1980
Thu Aug 20, 2015 9:18 pm
Forum: Wireless Networking
Topic: 900 Setup
Replies: 5
Views: 920

Re: 900 Setup

I should give you a negative post rating :D
by thomasa1980
Thu Aug 20, 2015 8:06 pm
Forum: Wireless Networking
Topic: 900 Setup
Replies: 5
Views: 920

Re: 900 Setup

nevermind.... I see they're only compatible with themselves which is fine.

is anyone aware if there's any inventory anywhere? Just looking to get 2-3 to test with.

Thanks!
by thomasa1980
Thu Aug 20, 2015 8:01 pm
Forum: Wireless Networking
Topic: 900 Setup
Replies: 5
Views: 920

Re: 900 Setup

do you also use the metal9 for CPE or is that only for the AP?
by thomasa1980
Tue Aug 18, 2015 5:14 pm
Forum: Wireless Networking
Topic: 900 Setup
Replies: 5
Views: 920

900 Setup

We're looking at trying a Mikrotik 900 setup as we've heard good things. We have a long host of NLOS situations and have been using UBNT but it isn't always up to the task. I'm curious if anyone can provide recommended setups based on both OMNI and Directional setups. Best AP combo, CPE, router? Tha...
by thomasa1980
Tue May 12, 2015 4:07 pm
Forum: RouterBOARD hardware
Topic: *performance* of Metal 9HPn
Replies: 6
Views: 1962

Re: *performance* of Metal 9HPn

the link to the omni is broke and would you really get 3 miles out of that? I'm impressed if you do.
by thomasa1980
Mon Feb 23, 2015 3:30 am
Forum: SwOS
Topic: setting egress on rb260gs stops traffic dead
Replies: 0
Views: 1655

setting egress on rb260gs stops traffic dead

Hello, We're having a problem setting the egress rate on a port on the rb260gs units. When doing so it stops passing traffic on that port all together and it doesn't work again until egress limit is removed. We also use VLAN settings but egress change is the only change that causes this problem. Has...