Community discussions

MikroTik App

Search found 7 matches

by richieativista
Mon Apr 06, 2020 10:14 pm
Forum: RouterBOARD hardware
Topic: Someone knows if it is compatible telit lm960 with mikrotik?
Replies: 32
Views: 7947

Re: Someone knows if it is compatible telit lm960 with mikrotik?

Just wanted to add to this as I have the last week being doing some of my own tests using s RBM33G and Telit LM960A18. Following the details above gives similar results. The key is to make the module USB2.0 only using USBSWITCH. When the modem is connected to 6.46.4 Routeros the unit has to be in EC...
by richieativista
Thu May 18, 2017 6:38 pm
Forum: General
Topic: VRRP- Routing packets down correct interface with right ip
Replies: 3
Views: 1049

Re: VRRP- Routing packets down correct interface with right ip

Ok, some clarity; add distance=10 gateway=192.168.40.1%vrrp-102 pref-src=192.168.40.73 This route becomes unreachable if i remove the vrrp address with the /24 on the end. (VRRP addresses should be /32) (the 192.168.40.x range is used as a simulator for the public ip addresses) Why wouldn't I want t...
by richieativista
Thu May 18, 2017 12:45 pm
Forum: General
Topic: VRRP- Routing packets down correct interface with right ip
Replies: 3
Views: 1049

VRRP- Routing packets down correct interface with right ip

We have a production setup that is using muliple VPS versions of x86 RouterOS. We have an issue that we've had for a while but never really done anything about it as the work around "works"!, I thought it might be worthwhile asking here if our understanding of how vrrp should work is correct. I have...
by richieativista
Thu Feb 16, 2017 9:49 pm
Forum: Virtualization
Topic: CHR on Linode - Any Pointers - Not booting
Replies: 3
Views: 2199

Re: CHR on Linode - Any Pointers - Not booting

Works, Brilliant Thanks
by richieativista
Thu Feb 16, 2017 4:17 pm
Forum: Virtualization
Topic: CHR on Linode - Any Pointers - Not booting
Replies: 3
Views: 2199

CHR on Linode - Any Pointers - Not booting

Hi I'm trying to use the chr.img file - dd (ing) to a custom distribution Linode but dont seem to be able to get it to boot.

Anyone here care to share there experience.

Thanks
by richieativista
Wed Jul 22, 2015 3:33 pm
Forum: General
Topic: Firewall Mangle - Mark Routing - getting error after 255 have been entered
Replies: 1
Views: 513

Re: Firewall Mangle - Mark Routing - getting error after 255 have been entered

To update the post, I have spoken with support and they agree with my findings and it won't change until v7.
by richieativista
Sat Jul 18, 2015 10:04 pm
Forum: General
Topic: Firewall Mangle - Mark Routing - getting error after 255 have been entered
Replies: 1
Views: 513

Firewall Mangle - Mark Routing - getting error after 255 have been entered

It seems that I cannot enter more than 255 mark routing entries, mark packet no problem, but any over qty 256 are displaying a "bad new routing mark" in red.

(V6.29.1 on a CCR)

Anyone seen this before and or have a work around?