Community discussions

Search found 6 matches

by giriv
Sun Jul 14, 2019 6:37 am
Forum: General
Topic: Port Forwarding Not Working but Shows Packets
Replies: 11
Views: 754

Re: Port Forwarding Not Working but Shows Packets

Thank you! I've consolidated the rules as you recommended. I also changed the filter rule to chain=forwrad. I also did follow that ubiiquiti guide. Actually those parts are what I'm trying to configure forwarding for. The USG and controller firmware is up to date so those two warnings shouldnt apply
by giriv
Fri Jul 12, 2019 8:31 pm
Forum: General
Topic: Port Forwarding Not Working but Shows Packets
Replies: 11
Views: 754

Re: Port Forwarding Not Working but Shows Packets

I've tried everything I can think of and can't get the traffic to passthrough. Does anyone have any ideas?
by giriv
Tue Dec 08, 2015 5:23 pm
Forum: General
Topic: Queues Not Working
Replies: 5
Views: 578

Re: Queues Not Working

Thank you! I turned off both fasttrack rules in IP/Firewall and now the queue works when I target an IP range. However when I try to change the target to ether3-slave-local it stops working. Under statistics it shows no traffic either. I'm sure it's the correct interface as it shows traffic in Inter...
by giriv
Tue Dec 08, 2015 11:09 am
Forum: General
Topic: Queues Not Working
Replies: 5
Views: 578

Re: Queues Not Working

Thank you for your response! Wnetwork for three locations. The topography is as follows: ISP Fiber connection --> Microtik RB2011UiAS-RM Routerboard --> Location 1 (via ethernet) Microtik RB2011UiAS-RM Routerboard --> Ubiquiti Directional Rocket --> Location 2 Microtik RB2011UiAS-RM Routeboard --->U...
by giriv
Tue Dec 08, 2015 7:11 am
Forum: General
Topic: Queues Not Working
Replies: 5
Views: 578

Queues Not Working

Hi!

I'm trying to set up queues on the interfaces but it doesn't seem to work - no matter what I do I can't seem to figure out how to set 10mbps for ether2, 10mbps for ether3 and 5mbps for ether4.

Am I just missing something?
by giriv
Mon Dec 07, 2015 6:53 pm
Forum: General
Topic: Help Setting up Complicated DHCP Set up
Replies: 1
Views: 275

Help Setting up Complicated DHCP Set up

Hi! I've been trying to set up a network for three locations. The topography is as follows: ISP Fiber connection --> Microtik RB2011UiAS-RM Routerboard --> Location 1 (via ethernet) Microtik RB2011UiAS-RM Routerboard --> Ubiquiti Directional Rocket --> Location 2 Microtik RB2011UiAS-RM Routeboard --...