Community discussions

MikroTik App

Search found 6 matches

by mitchellmnr
Sun Feb 02, 2020 9:51 pm
Forum: General
Topic: LtAP Mini GPS + tracking in map
Replies: 24
Views: 6150

Re: LtAP Mini GPS + tracking in map

Hey @normis

Any ideas?

It's been months and I still can't get it to work :(
by mitchellmnr
Thu Dec 12, 2019 11:30 am
Forum: General
Topic: LtAP Mini GPS + tracking in map
Replies: 24
Views: 6150

Re: LtAP Mini GPS + tracking in map

@normis

Made sure I plugged it in while powered off, then switched the unit on.
Left it for hours, nothing.
Left it in direct skyview, nothing.

Passive antenna - https://mikrotik.com/product/acgpsa
by mitchellmnr
Fri Nov 15, 2019 10:43 am
Forum: General
Topic: LtAP Mini GPS + tracking in map
Replies: 24
Views: 6150

Re: LtAP Mini GPS + tracking in map

Cool at least I know I'm using the GPS modem on the correct port. And this is the weird GPS data I am receiving after hours of being online: /system gps monitor once date-and-time: dec/31/1969 23:59:59 latitude: -461.17353055 longitude: -14469.358071283 altitude: -818737.000000m speed: none destinat...
by mitchellmnr
Fri Nov 15, 2019 12:15 am
Forum: General
Topic: LtAP Mini GPS + tracking in map
Replies: 24
Views: 6150

Re: LtAP Mini GPS + tracking in map

Hey guys, Been trying to get the GPS to work however I'm not sure what is causing this, hopefully someone has had this issue and fixed it already. Hardware: 2HnD&R11e-LTE + External ACGPSA antenna (antenna has LOS to the sky) Software: 6.45.7 GPS results: -1036.-336429655, -4858.13775277, 581543.000...
by mitchellmnr
Tue Mar 07, 2017 8:53 pm
Forum: Scripting
Topic: Powershell Module
Replies: 13
Views: 9504

Re: Powershell Module

@milan63 -
Try right click and say unblock.
* That should do the job

@navidrasi -
Would you consider open-sourcing and posting the code on GitHub?
by mitchellmnr
Mon Aug 08, 2016 10:42 pm
Forum: Scripting
Topic: Webfig with HTTPS support?
Replies: 22
Views: 18638

Re: Webfig with HTTPS support?

6.36 is still showing this issue and 6.37 doesn't seem to have any fixes for this yet.