Community discussions

Search found 4 matches

by aqualx
Mon Jul 29, 2019 9:00 pm
Forum: Announcements
Topic: v6.45.2 [stable] is released!
Replies: 206
Views: 36018

Re: v6.45.2 [stable] is released!

From release notes 6.45.1: *) ipsec - renamed "remote-peers" to "active-peers"; Can someone change remote-peers to active-peers in script listed on this wiki page: Securing L2TP Server for IPSec PS: It would be great if in future such changes would apply to user scripts automatically. It is not very...
by aqualx
Sun Jun 19, 2016 9:58 pm
Forum: RouterBOARD hardware
Topic: RB750Gr2 + RBGPOE + RB260GS <> 1000 Mbit
Replies: 4
Views: 1071

Re: RB750Gr2 + RBGPOE + RB260GS <> 1000 Mbit

Replaced all wiring, also got rid of RBGPOE and replaced it with RB260GSP(two wAP ac and RB260GS powered by it). Problem somehow solved and now all connection is at 1000 Mbit.
by aqualx
Thu Jun 16, 2016 12:35 am
Forum: RouterBOARD hardware
Topic: RB750Gr2 + RBGPOE + RB260GS <> 1000 Mbit
Replies: 4
Views: 1071

Re: RB750Gr2 + RBGPOE + RB260GS <> 1000 Mbit

All devices are made by Mikrotik, so I suppose they should be compatible. Mikrotik RBGPOE injector is made for 1Gbit connection and it works with Mikrotik wAP ac on 1Gbit...
by aqualx
Sun Jun 12, 2016 12:30 am
Forum: RouterBOARD hardware
Topic: RB750Gr2 + RBGPOE + RB260GS <> 1000 Mbit
Replies: 4
Views: 1071

RB750Gr2 + RBGPOE + RB260GS <> 1000 Mbit

Can't find reason why mentioned combination of router and switch with PoE adapter for RB260GS doesn't bring me 1000 Mbit connection, only 100 Mbit. [ZZZ@router] /interface ethernet> monitor eth2-hub                        name: eth2-hub                     status: link-ok           auto-negotiation:...