Community discussions

Search found 11 matches

by JaZzSuperman
Tue Mar 19, 2019 10:22 am
Forum: Scripting
Topic: SCRIPT: Multi WAN failover with multiple host checks
Replies: 2
Views: 3085

Re: SCRIPT: Multi WAN failover with multiple host checks

Hi

Do you run this script once?

Or do I need to set this script to run on a schedule? and if so, how often?
by JaZzSuperman
Mon Feb 04, 2019 8:39 am
Forum: General
Topic: [SOLVED] Unable to dstnat from port 80
Replies: 15
Views: 2028

Re: [SOLVED] Unable to dstnat from port 80

Hi

Is any one having issue with netmap on the new RouterOS 6.43.8?

Im doing a dst-nat with netmap to 8.8.8.8 which worked fine in 6.43.4 and up, but has stopped working in 6.43.8 for some reason, traffic just seems to go past the rule and does not even hit it now?
by JaZzSuperman
Fri Dec 21, 2018 9:51 am
Forum: Virtualization
Topic: CHR - Recommended Specs for Multiple Tunnels
Replies: 0
Views: 523

CHR - Recommended Specs for Multiple Tunnels

Hi There

Could someone please advise what would be the recommended specs needed for hosting a CHR machine to support 500 ipsec tunnels?
by JaZzSuperman
Thu Aug 02, 2018 10:39 am
Forum: RouterBOARD hardware
Topic: RBM33G - LTE Issue
Replies: 2
Views: 687

Re: RBM33G - LTE Issue

Thank you

Our suppliers in South Africa sent me the units with not box or packaging, power supply or manual.

Removed the jumper now and its working and showing both interfaces :)
by JaZzSuperman
Thu Aug 02, 2018 10:07 am
Forum: RouterBOARD hardware
Topic: RBM33G - LTE Issue
Replies: 2
Views: 687

RBM33G - LTE Issue

Hi Guys I purchased a few RBM33G units with additional LTE Modules. My issue is, that when I connect both LTE modules onto the board, I only see one LTE interface come up? How do I use Both LTE Modules? The unit has 2 Sim Slots and 2 Expansion slots? I have tested all 3 boards and still the same out...
by JaZzSuperman
Thu Apr 19, 2018 5:01 pm
Forum: General
Topic: Hotspot With SMS OTP
Replies: 15
Views: 4406

Re: Hotspot With SMS OTP

Would you be able to assist me with the same solution?
by JaZzSuperman
Tue Mar 27, 2018 10:49 am
Forum: General
Topic: LTE Failover
Replies: 13
Views: 3910

LTE Failover

Good Day I wonder if any one would be able to help me with a simple config? I am trying to setup a Mikrotik Router with a secondary Fail-over for when my primary Line goes down. Ethernet 1 - Internet Port "My ADSL Router is connected to this port and is my primary internet" Ethernet 2 - " This port ...
by JaZzSuperman
Tue Dec 12, 2017 3:33 pm
Forum: Wireless Networking
Topic: PHP Hotspot Captive portal Developer
Replies: 0
Views: 342

PHP Hotspot Captive portal Developer

Hi I am looking for a freelance Hotspot Captive Portal Developer, in PHP. I currently have a Hotspot server running with a login web interface that users hit when they sign onto my ssid. I would like to be able to capture there names and number along with pushing adverts to them. The portal is alrea...
by JaZzSuperman
Thu Mar 23, 2017 2:24 pm
Forum: Wireless Networking
Topic: CAPsMAN and Hotspot setup
Replies: 2
Views: 1226

CAPsMAN and Hotspot setup

Hi I am trying to setup a small hotspot free WiFi for a Guest House. Could someone advise on how I could setup the following devices to use CAPsMAN and Hotspot. I have a Mikrotik RB951Ui-2HnD as my CAPsMAN and Using its WiFi as CAP I also have 3 RBcAP2nD which I would like to be managed by CAPsMAN a...
by JaZzSuperman
Thu Mar 23, 2017 2:16 pm
Forum: Wireless Networking
Topic: PTP with two SXT G-2HnD
Replies: 4
Views: 630

Re: PTP with two SXT G-2HnD

Thank you.

I am going to try and adjust the units and see if that helps.

I am also considering maybe changing the devices and using MikroTik Light Head Grid 24.5dBi Dual Chain to see if this maybe improves my signal?
by JaZzSuperman
Mon Oct 17, 2016 4:13 pm
Forum: Wireless Networking
Topic: PTP with two SXT G-2HnD
Replies: 4
Views: 630

PTP with two SXT G-2HnD

Good Day I have a PTP link between my two properties which are 500m apart from each other with nearly a clear line of sight. I am using two SXT G-2HnD running EOIP on Nv2 protocol, I am not getting very good signal. Could someone please advise on what settings i could change to increase my connectiv...