Community discussions

MikroTik App

Search found 5 matches

by arendn
Wed Jul 08, 2020 7:35 pm
Forum: Announcements
Topic: v6.48beta [testing] is released!
Replies: 136
Views: 52131

Re: v6.48beta [testing] is released!

*) w60g - added "mdmg-fix" parameter for RBwAP60Gx3 (CLI only);
After update no traffic flows through to station devices. cannot mactel to them or macping. Downgraded back to 6.46.6
by arendn
Fri Jun 26, 2020 7:15 pm
Forum: Wireless Networking
Topic: LHG 60G experience
Replies: 589
Views: 103678

Re: LHG 60G experience

Good day I was wondering if someone has tried these units on longer distance than the 1500m rated maximum distance? If anyone has had success establishing a successful link at longer distances, please share. I would appreciate it greatly. Regards We have one that runs at 1.8Gbps in when wind doesnt...
by arendn
Tue Oct 22, 2019 2:25 pm
Forum: General
Topic: Unable to nexthop via LTE interface
Replies: 0
Views: 538

Unable to nexthop via LTE interface

Hi, normally I would set up recursive via static gateways, but when the device has an LTE gateway, I can't figure out how to it. Reverting to netwatch and changing the route is basically my only option at this stage. This makes life more difficult than it has to be because instead of deploying 1xLtA...
by arendn
Thu Feb 08, 2018 10:27 am
Forum: General
Topic: Static IP loses internet traffic, local traffic fine
Replies: 0
Views: 294

Static IP loses internet traffic, local traffic fine

Something weird has started happening to me on multiple mikrotiks (2011SRM & 951) on multiple sites. Worst offenders are IP phones connecting to a cloud pbx via udp. Also found it happening with PC's unable to connect to RDP and exchange. Router is set up and everything works perfectly fine. Then su...
by arendn
Tue Nov 15, 2016 1:59 pm
Forum: General
Topic: Site to Site OpenVPN. Something going wrong
Replies: 0
Views: 376

Site to Site OpenVPN. Something going wrong

I have 2 RB2011 that are connected via OpenVPN. Separate subnets, except for the fact that on ether1/WAN1 on the client side it is on 192.168.0.0/24 and on the Server side there are a few devices static on 192.168.0.0/24 on the bridge/LAN side. From the client side I can see Server side subnets perf...