Community discussions

MikroTik App

Search found 5 matches

by Azure
Mon Feb 03, 2020 4:18 pm
Forum: RouterOS v7 BETA
Topic: V7B4 Upgrade Path Issue with Solution
Replies: 1
Views: 1589

V7B4 Upgrade Path Issue with Solution

I've been testing some upgrade scenarios for Version V7 with beta4 being the current beta release. Tests were conducted on: RB4011 RB1100AHx4 cAPac All 3 routers were "No Config" resets so they have no odd configuration present. 6.44.6 -> 7b4 - Bricked on all 3 routers. Proceed to Netinstall Netinst...
by Azure
Tue Nov 20, 2018 10:48 pm
Forum: General
Topic: v6 RC and v7 BETA
Replies: 126
Views: 29591

Re: v6 RC and v7 BETA

In the past months, it has become my firm suspicion that v7 development which was obviously stalled for many years, has been revived. We shall see.
It happened with The Dude when it seemed life would only ever be 3.6 ...
Who knows!
BGP BGP BGP BGP BGP BGP BGP BGP.... \:D/
by Azure
Wed Oct 10, 2018 2:31 pm
Forum: General
Topic: Feature request - DNSCrypt support...
Replies: 165
Views: 56259

Re: Feature request - DNSCrypt support...

Doesn't this supersede DNScrypt, plus, is now an accepted standard? https://tools.ietf.org/html/rfc7858 But it is still a very fresh RFC Yes! This! DNScrypt is great and all... But I'd like to see DNS-TLS as Quad9 supports it. In the end, either is better than neither! https://www.quad9.net/faq/#Do...
by Azure
Mon Apr 23, 2018 9:00 pm
Forum: Announcements
Topic: Advisory: Vulnerability exploiting the Winbox port [SOLVED]
Replies: 204
Views: 186191

Re: Advisory: Vulnerability exploiting the Winbox port

v6.42.1 and v6.43rc4 have been released! They fix the vulnerability.

Bugfix coming soon as well.
hi Normis,

is bugfix only 6.40.7 -- we need to use for breach fix?
Bugfix with fix for this issue has not been released just yet. Only Current and RC channels.
by Azure
Wed Apr 11, 2018 1:01 pm
Forum: The Dude
Topic: The 4.2 G of unknown services thread..
Replies: 8
Views: 3413

Re: The 4.2 G of unknown services thread..

Having the same issue... Started using new dude from 6.38.5 and had the issue. Now even having it with 6.41.4. No reason, rhythm or rhyme I can find as to why it happen. Settings screen just locks and slows until finally it shows. If I navigate away from the general tab then back, the same lockup oc...