Community discussions

Search found 5 matches

by lukaszkubat
Sat Jan 21, 2017 5:36 pm
Forum: Announcements
Topic: v6.38.1 [current]
Replies: 73
Views: 23855

Re: v6.38.1 [current]

HI - I made a topic out of this in General discussion - but I thought that i posted here as well (since it is a bug in 6.38.1) This first happened in ROS 6.38. I have bonds to switches and servers (different vendors and different routerboards) 802.3ad (for throughtput). The bonds are always in brid...
by lukaszkubat
Sat Jan 21, 2017 5:33 pm
Forum: General
Topic: BOND not working WHILE member ports are DYNAMIC in bridge.
Replies: 3
Views: 1242

Re: BOND not working WHILE member ports are DYNAMIC in bridge.

any help? this is a problem - an a setback - until this is resolved - I'm unable to use anything above 6.38 (and after every reboot i have to delete dynamic ports from bridges).

Łukasz
by lukaszkubat
Wed Jan 18, 2017 3:55 pm
Forum: Announcements
Topic: v6.38.1 [current]
Replies: 73
Views: 23855

Re: v6.38.1 [current]

HI - I made a topic out of this in General discussion - but I thought that i posted here as well (since it is a bug in 6.38.1) This first happened in ROS 6.38. I have bonds to switches and servers (different vendors and different routerboards) 802.3ad (for throughtput). The bonds are always in bridg...
by lukaszkubat
Wed Jan 18, 2017 10:03 am
Forum: General
Topic: BOND not working WHILE member ports are DYNAMIC in bridge.
Replies: 3
Views: 1242

BOND not working WHILE member ports are DYNAMIC in bridge.

Hi This first happened in ROS 6.38. I have bonds to switches and servers (different vendors and different routerboards) 802.3ad (for throughtput). The bonds are always in bridges. Untill last 6.37 all was working fine - but in 6.38 the slave ports of the bonds dinamically added to the same bridges t...
by lukaszkubat
Mon Jan 16, 2017 11:37 am
Forum: Announcements
Topic: Winbox 3.8 released!
Replies: 47
Views: 17917

Re: Winbox 3.8 released!

HI - in winbox 3.8 I am unable to set ports in firewall rules (the src port dst port and any port) are greyed out.
In winbox 3.7 it works (the fields are editable).

I have routers and APS all on ROS v6.38

regards
Lukasz