Community discussions

MikroTik App
 
cedie
just joined
Topic Author
Posts: 4
Joined: Fri Jul 08, 2016 3:17 pm

um 6.37.1 timezone issue

Wed Nov 09, 2016 4:42 pm

hello,

when i add validity to profiles that starts at first logon i got a different timestamp in startime field it is delayed by 8 hours. my timezone is +8:00 and set correctly in system clock and activated sntp client. um router timezone is parent while customer is +8:00, i did change router and customer to +8:00 to no avail.

thanks
 
igpetkov
Frequent Visitor
Frequent Visitor
Posts: 52
Joined: Thu Oct 09, 2014 10:27 pm

Re: um 6.37.1 timezone issue

Thu Nov 10, 2016 8:58 am

Same problem, Can someone help us?
 
cedie
just joined
Topic Author
Posts: 4
Joined: Fri Jul 08, 2016 3:17 pm

Re: um 6.37.1 timezone issue

Thu Nov 10, 2016 2:40 pm

back up file naming is also affected, dont know what else to do as i've tried every possible cause

Image
 
User avatar
PaulsMT
MikroTik Support
MikroTik Support
Posts: 283
Joined: Tue Feb 10, 2015 3:21 pm

Re: um 6.37.1 timezone issue

Fri Nov 11, 2016 11:25 am

Thank you for reporting, seems like the backup save time needs a fix. But I did not saw any problem with the session from time. Can you give more examples ?

Sessions/logs/reports show correct from time, if the customer time zone is set (6.37.1/6.38rcX)
 
cedie
just joined
Topic Author
Posts: 4
Joined: Fri Jul 08, 2016 3:17 pm

Re: um 6.37.1 timezone issue

Fri Nov 11, 2016 3:26 pm

hi paul this is on +8:00 timezone, start time it is clearly delayed by 8 hours from the real start time
Image
 
cedie
just joined
Topic Author
Posts: 4
Joined: Fri Jul 08, 2016 3:17 pm

Re: um 6.37.1 timezone issue

Wed Nov 23, 2016 3:52 am

even after upgrading to 6.37.2 start time is still off by 8 hours
 
User avatar
vipe
Member Candidate
Member Candidate
Posts: 166
Joined: Thu Sep 14, 2006 10:05 pm

Re: um 6.37.1 timezone issue

Tue May 09, 2017 7:13 pm

6.37.5 timezone bug +1

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests