Page 1 of 1

is userman broken in mipsbe??

Posted: Sun Oct 01, 2017 7:00 am
by cutedrummerboy
today I want to setup userman in my 2011 but I saw that radius server is not accepting client connection. ip is a loopback interface and shared secret is also same. I can connect to other radius server but not userman.

edit: forgot to mention, I am on 6.40.3

Re: is userman broken in mipsbe??

Posted: Mon Nov 20, 2017 5:16 am
by craigroser
runs ok on a rb2011UiAS-2HnD-IN

although i am having an issue where it doesn't report the right transfer amount on the device if using userman users, local users work fine.