Community discussions

MUM Europe 2020
 
User avatar
asus
Member
Member
Topic Author
Posts: 403
Joined: Fri Mar 27, 2009 9:42 am
Location: Mumbai, India

4.0rc1 UM BuGs

Thu Sep 24, 2009 2:50 am

Thanks for releasing rc1
I have upgraded my OS & all my users are getting invalid username password

In Logs authentication failed.
In manager debug Reply-message= "no valid profile found"

please help my whole network is down no one is connected after upgrade!
please please please please reply soon

Thanks
 
User avatar
asus
Member
Member
Topic Author
Posts: 403
Joined: Fri Mar 27, 2009 9:42 am
Location: Mumbai, India

Re: 4.0rc1 UM BuGs

Thu Sep 24, 2009 8:52 am

This error still exist "A synchronization error has occurred. Click "Ok" to re-synchronize."
 
User avatar
asus
Member
Member
Topic Author
Posts: 403
Joined: Fri Mar 27, 2009 9:42 am
Location: Mumbai, India

Re: 4.0rc1 UM BuGs

Thu Sep 24, 2009 9:10 am

I have assign profile again & activated it clicking on bulb button but still "profile not found"

Thanks
 
xezen
Long time Member
Long time Member
Posts: 628
Joined: Fri May 30, 2008 10:23 am
Location: South Africa

Re: 4.0rc1 UM BuGs

Thu Sep 24, 2009 9:48 am

so downgrade are this is just a beta
If i dont No Ask someone That Does!
 
User avatar
asus
Member
Member
Topic Author
Posts: 403
Joined: Fri Mar 27, 2009 9:42 am
Location: Mumbai, India

Re: 4.0rc1 UM BuGs

Thu Sep 24, 2009 10:27 am

all users profiles are paused after upgrade :(

now i have to reassign profiles to all
 
User avatar
normis
MikroTik Support
MikroTik Support
Posts: 24334
Joined: Fri May 28, 2004 11:04 am
Location: Riga, Latvia

Re: 4.0rc1 UM BuGs

Thu Sep 24, 2009 10:39 am

please remember, user manager is still far from stable, you have to use v3.30 user manager if you want it to work stable. use the new manager at your own risk
No answer to your question? How to write posts
 
User avatar
asus
Member
Member
Topic Author
Posts: 403
Joined: Fri Mar 27, 2009 9:42 am
Location: Mumbai, India

Re: 4.0rc1 UM BuGs

Thu Sep 24, 2009 10:48 am

when i was reassigning all profiles i got this error

Invalid/unknown response from server: <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd">

<html><head><meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">

<title>ERROR: Gateway Timeout</title></head>

<body><h2>ERROR: Gateway Timeout</h2>

<hr noshade size="1px"/>



<p>While trying to retrieve the URL <a href="http://2X3.XX.XXX.2/userman/?serviceId= ... ze</a>:</p>

<ul><li><strong>Connection refused</strong></li></ul>



<p>Your cache administrator is <a href="mailto:aashu.india@gmail.com">cccc@gmail.com</a>.

<br clear="all"/><hr noshade size="1px"/>

<address>Generated Thu, 24 Sep 2009 07:48:04 GMT by 2X3.XX.1XX.2 (Mikrotik HttpProxy)</address>

</body></html>

then clicked ok & try to click again this error came your account is suspended due to inactive!

I can face bugs but for major problems please help me.
but you told that i can't downgrade :?
Last edited by asus on Sun Oct 11, 2009 6:17 pm, edited 2 times in total.
 
User avatar
normis
MikroTik Support
MikroTik Support
Posts: 24334
Joined: Fri May 28, 2004 11:04 am
Location: Riga, Latvia

Re: 4.0rc1 UM BuGs

Thu Sep 24, 2009 10:50 am

if you downgrade, you could lose your database of users. please contact support@mikrotik.com and we will help you downgrade without losses.
No answer to your question? How to write posts
 
User avatar
asus
Member
Member
Topic Author
Posts: 403
Joined: Fri Mar 27, 2009 9:42 am
Location: Mumbai, India

Re: 4.0rc1 UM BuGs

Thu Sep 24, 2009 10:56 am

if you downgrade, you could lose your database of users. please contact support@mikrotik.com and we will help you downgrade without losses.
ok thanks but let me try this version i waited along for it!
 
User avatar
asus
Member
Member
Topic Author
Posts: 403
Joined: Fri Mar 27, 2009 9:42 am
Location: Mumbai, India

Re: 4.0rc1 UM BuGs

Fri Sep 25, 2009 8:27 am

userpage is not opening for customer users but parent user can login.

I have tried /user?subs=1 /user?subs=2 /user?subs=3

but cannot login it says wrong username password

Thanks
 
User avatar
normis
MikroTik Support
MikroTik Support
Posts: 24334
Joined: Fri May 28, 2004 11:04 am
Location: Riga, Latvia

Re: 4.0rc1 UM BuGs

Fri Sep 25, 2009 11:47 am

Try /user/3 instead of /user?subs=3
No answer to your question? How to write posts
 
User avatar
asus
Member
Member
Topic Author
Posts: 403
Joined: Fri Mar 27, 2009 9:42 am
Location: Mumbai, India

Re: 4.0rc1 UM BuGs

Fri Sep 25, 2009 2:19 pm

Try /user/3 instead of /user?subs=3
Thanks now its working :)

Good Work!
 
User avatar
asus
Member
Member
Topic Author
Posts: 403
Joined: Fri Mar 27, 2009 9:42 am
Location: Mumbai, India

Re: 4.0rc1 UM BuGs

Thu Oct 01, 2009 12:10 pm

in india my time zone is +5:30 but in UM there are there no option for +5:30

please help!
 
User avatar
normis
MikroTik Support
MikroTik Support
Posts: 24334
Joined: Fri May 28, 2004 11:04 am
Location: Riga, Latvia

Re: 4.0rc1 UM BuGs

Thu Oct 01, 2009 12:12 pm

in india my time zone is +5:30 but in UM there are there no option for +5:30

please help!
noted, thanks
No answer to your question? How to write posts
 
User avatar
asus
Member
Member
Topic Author
Posts: 403
Joined: Fri Mar 27, 2009 9:42 am
Location: Mumbai, India

Re: 4.0rc1 UM BuGs

Tue Oct 06, 2009 4:32 pm

missing girts :( UM on Hold??
 
User avatar
asus
Member
Member
Topic Author
Posts: 403
Joined: Fri Mar 27, 2009 9:42 am
Location: Mumbai, India

Re: 4.0rc1 UM BuGs

Wed Oct 07, 2009 9:25 am

multiple login from another pcs still not work fine. i think still this problem exist the userpage get blanks every few mins & some times gives error like this.

The following client application error has occurred:

---------------------------------
Cannot process ServerMessage (Phase 1)

Error Name: TypeError
Error Message: librariesElement is null
---------------------------------

Please contact your server administrator.

anyone working on UM update??
 
User avatar
normis
MikroTik Support
MikroTik Support
Posts: 24334
Joined: Fri May 28, 2004 11:04 am
Location: Riga, Latvia

Re: 4.0rc1 UM BuGs

Wed Oct 07, 2009 9:30 am

UM is never on hold, all your reports are received and are being fixed.
No answer to your question? How to write posts
 
User avatar
asus
Member
Member
Topic Author
Posts: 403
Joined: Fri Mar 27, 2009 9:42 am
Location: Mumbai, India

Re: 4.0rc1 UM BuGs

Tue Oct 13, 2009 6:19 pm

:( where is new UM? i will have to remove new UM? why this project discontinued?
 
xezen
Long time Member
Long time Member
Posts: 628
Joined: Fri May 30, 2008 10:23 am
Location: South Africa

Re: 4.0rc1 UM BuGs

Tue Oct 13, 2009 11:20 pm

thay will work on it in time

tay are fixing smaill important timgs to keep people happy so give them time
If i dont No Ask someone That Does!

Who is online

Users browsing this forum: MSN [Bot] and 3 guests