Community discussions

MUM Europe 2020
 
dormador
Member Candidate
Member Candidate
Topic Author
Posts: 107
Joined: Sat Mar 28, 2009 12:57 pm

many troubles in new usermanger !

Fri Dec 31, 2010 7:14 pm

Hi
am using usermanger from the beginning in mikrotik routers.... so am using the new one in 4.16 .
i have many troubles like :
1- when i want to change single user profile it change all the users profiles not that one only ??
2- if i want to add a new batch users .. i cant see it to print ! i should mark that name first thin print ! i need that new name only like the past in some where to print it .
3- i cant see more than 50 users . why ? i want to see 1000 users .. give me more option please .
4- i cant add new time to any user...

any solutions for that ?
 
tanjil
Frequent Visitor
Frequent Visitor
Posts: 54
Joined: Sun Jun 06, 2010 11:15 pm

Re: many troubles in new usermanger !

Sat Jan 01, 2011 10:03 pm

i dont even add customer id!
it says flags: X - disabled, A - active, I - incomplete
error - contact MikroTik support and send a supout file (2)


:(
 
dormador
Member Candidate
Member Candidate
Topic Author
Posts: 107
Joined: Sat Mar 28, 2009 12:57 pm

Re: many troubles in new usermanger !

Sun Jan 02, 2011 9:54 pm

waiting MK !
 
User avatar
normis
MikroTik Support
MikroTik Support
Posts: 24322
Joined: Fri May 28, 2004 11:04 am
Location: Riga, Latvia

Re: many troubles in new usermanger !

Mon Jan 03, 2011 9:54 am

there are some problems in the new user manager. we will fix them in the next month or two, but for now, you can use the old user manager.
No answer to your question? How to write posts
 
tanjil
Frequent Visitor
Frequent Visitor
Posts: 54
Joined: Sun Jun 06, 2010 11:15 pm

Re: many troubles in new usermanger !

Mon Jan 03, 2011 12:04 pm

dear normis which version user manager of mikrotik is stable ?

5.0rc4? or any other?

can i use 3.30 user manager on 5.0rc4 version?

Tanz
 
User avatar
normis
MikroTik Support
MikroTik Support
Posts: 24322
Joined: Fri May 28, 2004 11:04 am
Location: Riga, Latvia

Re: many troubles in new usermanger !

Mon Jan 03, 2011 12:16 pm

other users report that RC4 is better, no, you can't mix different versions
No answer to your question? How to write posts
 
usmany
Member Candidate
Member Candidate
Posts: 142
Joined: Sun Dec 20, 2009 3:20 pm
Location: Nigeria
Contact:

Re: many troubles in new usermanger !

Mon Jan 03, 2011 1:28 pm

other users report that RC4 is better, no, you can't mix different versions
Guys,

I have same problem playing with the new version of userman.... it is a big problem to us all on the new vers .... how can i revert back to the previous version?

Thank you
When the world turn back on you, you turn your back on the world...
 
User avatar
normis
MikroTik Support
MikroTik Support
Posts: 24322
Joined: Fri May 28, 2004 11:04 am
Location: Riga, Latvia

Re: many troubles in new usermanger !

Mon Jan 03, 2011 1:29 pm

you can downgrade RouterOS. upload the old v5 RC4 packages to the router with FTP, and then type "/system package downgrade" in the command line of RouterOS.
No answer to your question? How to write posts
 
usmany
Member Candidate
Member Candidate
Posts: 142
Joined: Sun Dec 20, 2009 3:20 pm
Location: Nigeria
Contact:

Re: many troubles in new usermanger !

Mon Jan 03, 2011 2:14 pm

you can downgrade RouterOS. upload the old v5 RC4 packages to the router with FTP, and then type "/system package downgrade" in the command line of RouterOS.
okay thanks, i will try that when i get back to my house....
When the world turn back on you, you turn your back on the world...
 
dormador
Member Candidate
Member Candidate
Topic Author
Posts: 107
Joined: Sat Mar 28, 2009 12:57 pm

Re: many troubles in new usermanger !

Mon Jan 03, 2011 9:14 pm

yes we do normis
downgrade to 4.11 until stable usernamger
 
usmany
Member Candidate
Member Candidate
Posts: 142
Joined: Sun Dec 20, 2009 3:20 pm
Location: Nigeria
Contact:

Re: many troubles in new usermanger !

Tue Jan 04, 2011 12:02 pm

yes we do normis
downgrade to 4.11 until stable usernamger
Guys,

I tried to downgrade yesterday as i said i will (/system packages downgrade) but never able to get the system downgraded to 4.11 or 4.13 but still remains as it is 4.16.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
When the world turn back on you, you turn your back on the world...
 
User avatar
normis
MikroTik Support
MikroTik Support
Posts: 24322
Joined: Fri May 28, 2004 11:04 am
Location: Riga, Latvia

Re: many troubles in new usermanger !

Tue Jan 04, 2011 12:25 pm

you have uploaded the NPK files into the hotspot folder, that's wrong. you need to put the files in the root level of the Files menu. Currently they are inside the hotspot folder.
No answer to your question? How to write posts
 
usmany
Member Candidate
Member Candidate
Posts: 142
Joined: Sun Dec 20, 2009 3:20 pm
Location: Nigeria
Contact:

Re: many troubles in new usermanger !

Tue Jan 04, 2011 1:10 pm

you have uploaded the NPK files into the hotspot folder, that's wrong. you need to put the files in the root level of the Files menu. Currently they are inside the hotspot folder.
I see! :shock: ! when i get back home, i will fix it.

Thanks Normis for all the support
When the world turn back on you, you turn your back on the world...
 
tanjil
Frequent Visitor
Frequent Visitor
Posts: 54
Joined: Sun Jun 06, 2010 11:15 pm

Re: many troubles in new usermanger !

Wed Jan 05, 2011 12:12 am

Dear normis..

i dont have paypal how to add more credit manually i mean by cash ... in user manager 5.0.4c5

and after sign up from user resgitration form its says incomplete and i m not able to add them!!!!

can u pls guide me?


Thanks
 
tanjil
Frequent Visitor
Frequent Visitor
Posts: 54
Joined: Sun Jun 06, 2010 11:15 pm

Re: many troubles in new usermanger !

Wed Jan 05, 2011 6:29 am

Dear normis

pls tell me how to add extend credits in 5.0rc4 version! if i add anotehr one paused ..
pls guide me.. im in trouble :(
 
usmany
Member Candidate
Member Candidate
Posts: 142
Joined: Sun Dec 20, 2009 3:20 pm
Location: Nigeria
Contact:

Re: many troubles in new usermanger !

Wed Jan 05, 2011 10:35 am

you have uploaded the NPK files into the hotspot folder, that's wrong. you need to put the files in the root level of the Files menu. Currently they are inside the hotspot folder.
Normis my friend, I done what you advised me to do to downgrade the 4.16 to older version.... i did but still remains 4.16 version, but i am able to changed the userman interface to the old version as you can see on the attachment..

There is also and error issue that i also attached for your view and advice..... I would ask you if you can, please try downgrading from the so call 4.16 to older version if you can get it downgraded.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
When the world turn back on you, you turn your back on the world...
 
usmany
Member Candidate
Member Candidate
Posts: 142
Joined: Sun Dec 20, 2009 3:20 pm
Location: Nigeria
Contact:

Re: many troubles in new usermanger !

Wed Jan 05, 2011 10:38 am

you have uploaded the NPK files into the hotspot folder, that's wrong. you need to put the files in the root level of the Files menu. Currently they are inside the hotspot folder.
Normis my friend, I done what you advised me to do to downgrade the 4.16 to older version.... i did but still remains 4.16 version, but i am able to changed the userman interface to the old version as you can see on the attachment..

There is also and error issue that i also attached for your view and advice..... I would ask you if you can, please try downgrading from the so call 4.16 to older version if you can get it downgraded.
Here is an error message i got when i tried to config the userman
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
When the world turn back on you, you turn your back on the world...
 
User avatar
normis
MikroTik Support
MikroTik Support
Posts: 24322
Joined: Fri May 28, 2004 11:04 am
Location: Riga, Latvia

Re: many troubles in new usermanger !

Wed Jan 05, 2011 10:39 am

try Firefox4, Chrome, Opera 11, Safari, or any other normal browser. IE is broken in too many ways.
No answer to your question? How to write posts
 
usmany
Member Candidate
Member Candidate
Posts: 142
Joined: Sun Dec 20, 2009 3:20 pm
Location: Nigeria
Contact:

Re: many troubles in new usermanger !

Wed Jan 05, 2011 10:43 am

try Firefox4, Chrome, Opera 11, Safari, or any other normal browser. IE is broken in too many ways.
Okay, I will try the firefox, chrome when i get back home, but i would ask u to try it if u have space box, lets see how we can solve it together.
When the world turn back on you, you turn your back on the world...
 
User avatar
normis
MikroTik Support
MikroTik Support
Posts: 24322
Joined: Fri May 28, 2004 11:04 am
Location: Riga, Latvia

Re: many troubles in new usermanger !

Wed Jan 05, 2011 10:45 am

OK

What did you click before the error appeared? Which button?
No answer to your question? How to write posts
 
usmany
Member Candidate
Member Candidate
Posts: 142
Joined: Sun Dec 20, 2009 3:20 pm
Location: Nigeria
Contact:

Re: many troubles in new usermanger !

Wed Jan 05, 2011 10:57 am

OK

What did you click before the error appeared? Which button?
I tried to add users as you see it (10) and then click generate.... when i also tried to add router, it also gave me an error and took long to add or open up the router box to add, in short many errors.
When the world turn back on you, you turn your back on the world...
 
User avatar
sergejs
MikroTik Support
MikroTik Support
Posts: 6617
Joined: Thu Mar 31, 2005 3:33 pm
Location: Riga, Latvia
Contact:

Re: many troubles in new usermanger !

Wed Jan 05, 2011 10:59 am

usmany,

please post your output from /system package print
 
usmany
Member Candidate
Member Candidate
Posts: 142
Joined: Sun Dec 20, 2009 3:20 pm
Location: Nigeria
Contact:

Re: many troubles in new usermanger !

Wed Jan 05, 2011 11:17 am

usmany,

please post your output from /system package print
You will get the output tomorrow.... right now i am at work place... i have the box at home.

Thanks
When the world turn back on you, you turn your back on the world...
 
tanjil
Frequent Visitor
Frequent Visitor
Posts: 54
Joined: Sun Jun 06, 2010 11:15 pm

Re: many troubles in new usermanger !

Wed Jan 05, 2011 1:31 pm

can u pls tell me ?
 
usmany
Member Candidate
Member Candidate
Posts: 142
Joined: Sun Dec 20, 2009 3:20 pm
Location: Nigeria
Contact:

Re: many troubles in new usermanger !

Thu Jan 06, 2011 10:41 am

usmany,

please post your output from /system package print
Here is the /system package print you requested as attached.

I used opera to generate the user id's i tried to generated with explorer and things seem to be okay for now as you see the output of all function performed. I still can not be able to downgrade the system from the 4.16 as you see in the packages, but the userman has changed from the new version interface to the previous as you also see it working well for me.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
When the world turn back on you, you turn your back on the world...
 
dormador
Member Candidate
Member Candidate
Topic Author
Posts: 107
Joined: Sat Mar 28, 2009 12:57 pm

Re: many troubles in new usermanger !

Fri Jan 07, 2011 3:45 pm

usmany
you are now using old usermanger .
you are not install the package" usermanger-test" so you haven't any problem now...

if you ask about the username+password for you'r batch file look at it in the second picture.. just drift the page down : ) or go to the file thin choose preview print page ..

good luck
 
usmany
Member Candidate
Member Candidate
Posts: 142
Joined: Sun Dec 20, 2009 3:20 pm
Location: Nigeria
Contact:

Re: many troubles in new usermanger !

Fri Jan 07, 2011 4:09 pm

usmany
you are now using old usermanger .
you are not install the package" usermanger-test" so you haven't any problem now...

if you ask about the username+password for you'r batch file look at it in the second picture.. just drift the page down : ) or go to the file thin choose preview print page ..

good luck
dormador, yes i know that i am using the old userman not the latest as i deleted the userman-test package. I also think the userman-test package is the main problem of not allowing me and other find all we want to do on the userman (generate users, edit router, credit, etc) that made the new version diffecult to understand.

Good luck guys
When the world turn back on you, you turn your back on the world...

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests