Community discussions

MUM Europe 2020
 
pclay
just joined
Topic Author
Posts: 10
Joined: Wed Mar 30, 2011 4:41 am

User Manager Problems

Thu Mar 31, 2011 4:00 am

I finally got the Userman to respond. I can log in ad admin without problems. I created a new account and tried to log in and got the response "RADIUS server is not responding" I'm sure I have forgotten something in my configuration somewhere. This is new to me. Can anyone help? Thanks
 
User avatar
asus
Member
Member
Posts: 403
Joined: Fri Mar 27, 2009 9:42 am
Location: Mumbai, India

Re: User Manager Problems

Thu Mar 31, 2011 10:06 am

yes which type of user ur trying to connect ?? (ppp or hotspot)
 
pclay
just joined
Topic Author
Posts: 10
Joined: Wed Mar 30, 2011 4:41 am

Re: User Manager Problems

Thu Mar 31, 2011 6:08 pm

More Info: The unit is an RB1100. OS4.17. Running Hotspot. I can login with admin, but get the error when trying a different account. If admin works, then shouldn't a different account also work? Thanks in advance for your help
 
makkan
Frequent Visitor
Frequent Visitor
Posts: 82
Joined: Mon Jul 26, 2010 12:38 am

Re: User Manager Problems

Fri Apr 01, 2011 1:27 am

1st configure a radius server on mikrotik, then add it under /tools user-manager router.
After this create a customer under /tools user-manager customer
Then browse to the user-manager web interface and add users.

The reason to why admin works is because it's not a radiilus account, it's a local hotspot account.

Or just read the user manager wiki, it will give you some examples as well.
 
pclay
just joined
Topic Author
Posts: 10
Joined: Wed Mar 30, 2011 4:41 am

Re: User Manager Problems

Thu Apr 07, 2011 2:23 am

Thanks for your help. I finally got nearly everything working well and connected with the ISP's PPPoE network. Again, thanks

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests