Community discussions

MikroTik App
 
krasi9220
newbie
Topic Author
Posts: 29
Joined: Sat Feb 19, 2011 5:45 pm

I can't access user manager 5.7 from web!

Fri Oct 21, 2011 7:25 am

Hello,

I have Routerboard 750 and upgrade to 5.7 and installed user-manager 5.7. After that web access for user-manager doesn't work.
 
User avatar
sergejs
MikroTik Support
MikroTik Support
Posts: 6624
Joined: Thu Mar 31, 2005 3:33 pm
Location: Riga, Latvia
Contact:

Re: I can't access user manager 5.7 from web!

Fri Oct 21, 2011 5:36 pm

Try public_IP_address/userman, if HotSpot is installed on the same router.
 
krasi9220
newbie
Topic Author
Posts: 29
Joined: Sat Feb 19, 2011 5:45 pm

Re: I can't access user manager 5.7 from web!

Sat Oct 22, 2011 11:07 am

I allready try, but doesn't work and I try it behind the hotspot network
 
User avatar
bambangs2komputer
Frequent Visitor
Frequent Visitor
Posts: 89
Joined: Tue Oct 04, 2011 4:22 pm
Location: Kota Malang-Indonesia
Contact:

Re: I can't access user manager 5.7 from web!

Sat Oct 22, 2011 1:34 pm

I allready try, but doesn't work and I try it behind the hotspot network
cek your winbox, ip service port 80 wwww ... there is no input ip. If you input ip.... you must login usermanager with that ip :-)
 
krasi9220
newbie
Topic Author
Posts: 29
Joined: Sat Feb 19, 2011 5:45 pm

Re: I can't access user manager 5.7 from web!

Sat Oct 22, 2011 6:39 pm

Thanks a lot bambangs2komputer your advice give me the answer.

My IP service list www port 80 was disable.
 
telstra
newbie
Posts: 27
Joined: Sat Jan 29, 2011 3:20 am

Re: I can't access user manager 5.7 from web!

Mon Oct 24, 2011 8:33 pm

if ur user manager page will not display simply change wwwport from ip services. then open your.router.com:81/userman
 
User avatar
deviant2
just joined
Posts: 15
Joined: Tue Dec 07, 2010 7:08 pm

Re: I can't access user manager 5.7 from web!

Sun Nov 22, 2015 6:05 pm

i've the same problem ...
previously ive RB750 with RouterOS v4 inside, now i just brought new rb RB450G (RI450G-A0) with RouterOS v6, now updated into v.6.33.1, but still didnt work.

my configuration is simple

bridge1: eth3-4=local (dhcp:10.0.254.254/16)
bridge2: eth1-2=hotspot (10.1.254.254/16)
eth5=internet
i use wizard GUI winbox : ip>hotspot>servers:hotspot setup

same exactly setting, like RB750,
can see: login page on bridge2
but cant login into 10.0.254.254/user-manager, it says : "invalid username or password"

i use wizard again : ip>hotspot>servers:hotspot setup > use :
user : adminnew ; pass : password
still cant login

question :
(1) what do i missed ?
(2) (temporary) how to down/upgrade to RouterOS v4 ? (many features missing, like there is no global-in or out)

edit:
SOLVED !?
not working "10.0.254.254/user-manager"
okay "10.0.254.254/userman"
its because of seeing "winbox : system>package" there is "user-manager".
Newbee was here ... !!!
 
telstra
newbie
Posts: 27
Joined: Sat Jan 29, 2011 3:20 am

Re: I can't access user manager 5.7 from web!

Sat Apr 23, 2016 9:31 am

open terminal type tool user manager customer print and there u will see the right username and password of your user manager.






i've the same problem ...
previously ive RB750 with RouterOS v4 inside, now i just brought new rb RB450G (RI450G-A0) with RouterOS v6, now updated into v.6.33.1, but still didnt work.

my configuration is simple

bridge1: eth3-4=local (dhcp:10.0.254.254/16)
bridge2: eth1-2=hotspot (10.1.254.254/16)
eth5=internet
i use wizard GUI winbox : ip>hotspot>servers:hotspot setup

same exactly setting, like RB750,
can see: login page on bridge2
but cant login into 10.0.254.254/user-manager, it says : "invalid username or password"

i use wizard again : ip>hotspot>servers:hotspot setup > use :
user : adminnew ; pass : password
still cant login

question :
(1) what do i missed ?
(2) (temporary) how to down/upgrade to RouterOS v4 ? (many features missing, like there is no global-in or out)

edit:
SOLVED !?
not working "10.0.254.254/user-manager"
okay "10.0.254.254/userman"
its because of seeing "winbox : system>package" there is "user-manager".
 
Rushi
just joined
Posts: 2
Joined: Tue Jul 25, 2017 2:28 pm

Re: I can't access user manager 5.7 from web!

Wed Jul 26, 2017 12:27 pm

Hello, configure Hotspot with Radius in mikrotik and its work five days very good then i am facing problem fistely that "Radius server is not responding" i am trying to do every thing that which one suggested by mikrotik expert but still its not resolve, then i am reconfigure mikrotik with Hotspot and Radius but Can the hotspot clients access the User Manager web Interface?

I got the User Manager and the hotspot configured, but when I try to acces the User Manager Web Interface (http://xxx.xxx.xxx.xxx/userman) from one of the Hotspot clients, I get this weting and some time Error 404: Not Found.

Request you to all of please help me for reslve this issue.
 
Roxan1
just joined
Posts: 10
Joined: Sat Jan 28, 2017 1:47 pm

Re: I can't access user manager 5.7 from web!

Sat Sep 16, 2017 10:21 am

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests