Community discussions

 
User avatar
dunga
Member Candidate
Member Candidate
Topic Author
Posts: 254
Joined: Fri Jan 23, 2009 9:51 am
Location: Nigeria

Can Mikrotik display currently active users in user manager

Fri Dec 09, 2011 7:38 pm

Hello all,
I want to find out if it is possible for Mikrotik to display currently active users in hotspot in the user manager interface.

Assuming a user just logged in, can it be displayed in user manager the minutes/time currently in use, the bandwidth in use and others, just as it is displayed in winbox.

If it is possible let me know and how to enable it, trying to setup a hotspot with user manager ver 5.8 in RB1000

Thanks
 
User avatar
sadeghrafie
Long time Member
Long time Member
Posts: 515
Joined: Sat Nov 14, 2009 11:28 am
Location: Bushehr, IRAN

Re: Can Mikrotik display currently active users in user mana

Fri Dec 09, 2011 9:24 pm

I don't think so, because UM is a type of Accounting system and gather the info after each connection and disconnection of a user!
Mikrotik Route My Life

Someone Says: Don't forget to give karma
 
nspotorno
newbie
Posts: 29
Joined: Mon Jul 23, 2007 7:50 pm

Re: Can Mikrotik display currently active users in user mana

Thu Jan 26, 2012 12:39 am

Hi, I can't get the userman interface display the active users at all !
using 5.7
any ideas?

thanks in advance
 
User avatar
macsrwe
Long time Member
Long time Member
Posts: 655
Joined: Mon Apr 02, 2007 5:43 am
Location: Arizona, USA
Contact:

Re: Can Mikrotik display currently active users in user mana

Mon Feb 13, 2012 4:36 am

I have noticed that the user manager web interface will show changes that YOU have made, but will not show changes that have externally occurred since you logged in unless you log out and then log back in. Have you tried that?
 
User avatar
neandero
Member Candidate
Member Candidate
Posts: 243
Joined: Fri Jul 17, 2009 11:43 am
Location: Inside Mind

Re: Can Mikrotik display currently active users in user mana

Mon Feb 13, 2012 9:03 pm

yes it can, there is just a problem with the refresh... and there is a workaround for that:

let say you have 20 users on already when you first login into the web interface, and then in 15 minutes time another 5 logs in
or 5 logs out. to see the change all you have to do is change the display number per page at the bottom to completely refresh the web page.

page refresh will not work with F5 on UM, the above solution the is the only way i know about..
 
User avatar
rahulmkhj
Member Candidate
Member Candidate
Posts: 131
Joined: Wed Mar 09, 2011 10:54 am

Re: Can Mikrotik display currently active users in user mana

Fri Jul 06, 2012 4:14 am

Hello all,
I want to find out if it is possible for Mikrotik to display currently active users in hotspot in the user manager interface.

Assuming a user just logged in, can it be displayed in user manager the minutes/time currently in use, the bandwidth in use and others, just as it is displayed in winbox.

If it is possible let me know and how to enable it, trying to setup a hotspot with user manager ver 5.8 in RB1000

Thanks
Acceas Manager givea you all the details you are looking for. It also allowa you to diaconnect users current session from with-in your admin panel. Check this: accessmanager.in
Give Karma if answer was useful.

Access Manager - Free Hotpsot Management System for Mikrotik
info[at]accessmanager[dot]in | http://accessmanager.in

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests