Community discussions

MikroTik App
 
haccks
newbie
Topic Author
Posts: 34
Joined: Tue Mar 29, 2016 2:10 pm

No "wireless" menu button in WinBox.

Tue Apr 05, 2016 4:16 pm

Why there is no "wireless" menu option in WinBox for RB 1100AHx2? How can I get that option?
 
User avatar
normis
MikroTik Support
MikroTik Support
Posts: 24493
Joined: Fri May 28, 2004 11:04 am
Location: Riga, Latvia

Re: No "wireless" menu button in WinBox.

Tue Apr 05, 2016 4:16 pm

this device has no wireless functionality
No answer to your question? How to write posts
 
haccks
newbie
Topic Author
Posts: 34
Joined: Tue Mar 29, 2016 2:10 pm

Re: No "wireless" menu button in WinBox.

Tue Apr 05, 2016 4:20 pm

this device has no wireless functionality

No. I am Talking about "wirless" options on the left hand side of the menu.

See in the pic: https://meylan31.files.wordpress.com/2014/12/27.png

In this video you can see the option for RB1100AHx2: https://www.youtube.com/watch?v=bAm9SXkkjK0
 
User avatar
normis
MikroTik Support
MikroTik Support
Posts: 24493
Joined: Fri May 28, 2004 11:04 am
Location: Riga, Latvia

Re: No "wireless" menu button in WinBox.

Tue Apr 05, 2016 4:21 pm

To use CAPsMAN, you must install the wireless-cm2 package.
Here: http://download2.mikrotik.com/routeros/ ... 35rc46.zip
No answer to your question? How to write posts
 
haccks
newbie
Topic Author
Posts: 34
Joined: Tue Mar 29, 2016 2:10 pm

Re: No "wireless" menu button in WinBox.

Tue Apr 05, 2016 4:24 pm

To use CAPsMAN, you must install the wireless-cm2 package.
Here: http://download2.mikrotik.com/routeros/ ... 35rc46.zip

I know I have to install that package, but what about that "wireless" option button?
 
User avatar
normis
MikroTik Support
MikroTik Support
Posts: 24493
Joined: Fri May 28, 2004 11:04 am
Location: Riga, Latvia

Re: No "wireless" menu button in WinBox.

Tue Apr 05, 2016 4:25 pm

Wireless option menu will only appear after installed the wireless-cm2 package
No answer to your question? How to write posts
 
haccks
newbie
Topic Author
Posts: 34
Joined: Tue Mar 29, 2016 2:10 pm

Re: No "wireless" menu button in WinBox.

Tue Apr 05, 2016 4:50 pm

Wireless option menu will only appear after installed the wireless-cm2 package

Well I installed the package and reboot the router but didn't get the option :(
 
User avatar
ZeroByte
Forum Guru
Forum Guru
Posts: 4051
Joined: Wed May 11, 2011 6:08 pm

Re: No "wireless" menu button in WinBox.

Tue Apr 05, 2016 4:53 pm

Are you using the latest version of Winbox?
When given a spoon,
you should not cling to your fork.
The soup will get cold.
 
haccks
newbie
Topic Author
Posts: 34
Joined: Tue Mar 29, 2016 2:10 pm

Re: No "wireless" menu button in WinBox.

Tue Apr 05, 2016 4:55 pm

Are you using the latest version of Winbox?
Yes. I had to enable the package first and then reboot. Now It's worked :D
 
haccks
newbie
Topic Author
Posts: 34
Joined: Tue Mar 29, 2016 2:10 pm

Re: No "wireless" menu button in WinBox.

Tue Apr 05, 2016 6:17 pm

Wireless option menu will only appear after installed the wireless-cm2 package
Thanks. Now it worked.

Who is online

Users browsing this forum: anav and 38 guests