Community discussions

 
ik3umt
Member Candidate
Member Candidate
Topic Author
Posts: 248
Joined: Tue Jul 08, 2014 3:58 pm

Is SFP port part of first switch ?

Mon May 09, 2016 11:01 pm

RB2001uias :

Is SFP port connected to the gigabit switch ??

I have eth1 as master port for eth 2 to 5
eth5 is connected to an ethernet to optical transceiver, but now I can connect that fiber to SFP port:
Can I just set eth1 as master port for SFP interface ??

Thank you
 
jarda
Forum Guru
Forum Guru
Posts: 7604
Joined: Mon Oct 22, 2012 4:46 pm

Tue May 10, 2016 12:05 am

 
ik3umt
Member Candidate
Member Candidate
Topic Author
Posts: 248
Joined: Tue Jul 08, 2014 3:58 pm

Re: Is SFP port part of first switch ?

Tue May 10, 2016 9:14 am

Clear, thanks.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 51 guests