Community discussions

MUM Europe 2020
 
usman123
newbie
Topic Author
Posts: 33
Joined: Mon May 16, 2016 4:15 pm

SHARING NOT WORKING ON PPPOE SERVER

Mon Jan 30, 2017 7:32 pm

Hi experts

My sharing server not working on PPPOE user's
I have configured PPPOE and HOTSPOT on same interface.hotspot user acess my sharing server but PPPOE user can't access please help regarding this problem.
 
User avatar
rextended
Forum Guru
Forum Guru
Posts: 2950
Joined: Tue Feb 25, 2014 12:49 pm
Location: Capalbio, Tuscany, Italy

Re: SHARING NOT WORKING ON PPPOE SERVER

Mon Jan 30, 2017 7:35 pm

too low details
I'm Italian, not English. Sorry for my imperfect grammar.
 
usman123
newbie
Topic Author
Posts: 33
Joined: Mon May 16, 2016 4:15 pm

Re: SHARING NOT WORKING ON PPPOE SERVER

Tue Jan 31, 2017 10:49 am

Which type of detail you want?
 
usman123
newbie
Topic Author
Posts: 33
Joined: Mon May 16, 2016 4:15 pm

Re: SHARING NOT WORKING ON PPPOE SERVER

Wed Feb 01, 2017 3:59 pm

Experts m waiting your reply.
 
User avatar
docmarius
Forum Guru
Forum Guru
Posts: 1220
Joined: Sat Nov 06, 2010 12:04 pm
Location: Timisoara, Romania
Contact:

Re: SHARING NOT WORKING ON PPPOE SERVER

Wed Feb 01, 2017 5:52 pm

Users on these forums may be experts, but have no ESP.
The honest answer, according to the details you give is: Because something is wrong.
Maybe if you put present a detailed network description and post your config someone could give you an advice.
Torturing CCR1009-7G-1C-1S+, RB450G, RB750GL, RB951G-2HnD, RB960PGS, RB260GSP, OmniTIK 5HnD and NetMetal 922UAGS-5HPacD + R11e-5HnD in my home network.
 
usman123
newbie
Topic Author
Posts: 33
Joined: Mon May 16, 2016 4:15 pm

Re: SHARING NOT WORKING ON PPPOE SERVER

Fri Feb 03, 2017 4:35 am

ok i have 4 wan loadbalancing in mikrotik hotspot and pppoe configure on same interface.hotspot run on 10.10.0.1 subnet and pppoe run on 10.11.0.1 subnet.problem is that pppoe user can't access sharing server.

Who is online

Users browsing this forum: cdiedrich, reynolds087 and 32 guests