Community discussions

 
UsernameMT
Frequent Visitor
Frequent Visitor
Topic Author
Posts: 55
Joined: Mon Nov 02, 2015 1:42 pm

dude, connection with RouterOS - another port, not 8291

Fri Nov 03, 2017 11:03 pm

Hello.

Help me please:
connect.jpg
On RouterOS port is not standard. Dude connects to port 8291, how to change port on Dude?

Best regards.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
sorry for my English
 
User avatar
Anumrak
Forum Guru
Forum Guru
Posts: 1051
Joined: Fri Jul 28, 2017 2:53 pm

Re: dude, connection with RouterOS - another port, not 8291

Sat Nov 04, 2017 11:47 am

Only with dstnat action. You can't change hardcoded port.
 
Shadeofspirit
Member Candidate
Member Candidate
Posts: 204
Joined: Fri May 27, 2016 12:15 am
Location: Minsk
Contact:

Re: dude, connection with RouterOS - another port, not 8291

Sat Nov 04, 2017 12:10 pm

Hello.

Help me please:
connect.jpg
On RouterOS port is not standard. Dude connects to port 8291, how to change port on Dude?

Best regards.
change port number in "probe" for Router OS
MTCNA, MTCWE
 
UsernameMT
Frequent Visitor
Frequent Visitor
Topic Author
Posts: 55
Joined: Mon Nov 02, 2015 1:42 pm

Re: dude, connection with RouterOS - another port, not 8291

Sat Nov 04, 2017 12:35 pm

Only with dstnat action. You can't change hardcoded port.
I saw this, as the last variant (((
sorry for my English
 
UsernameMT
Frequent Visitor
Frequent Visitor
Topic Author
Posts: 55
Joined: Mon Nov 02, 2015 1:42 pm

Re: dude, connection with RouterOS - another port, not 8291

Sat Nov 04, 2017 12:42 pm

change port number in "probe" for Router OS
this is the first thing I tried - does not work
probe.jpg
8291.jpg
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
sorry for my English
 
Shadeofspirit
Member Candidate
Member Candidate
Posts: 204
Joined: Fri May 27, 2016 12:15 am
Location: Minsk
Contact:

Re: dude, connection with RouterOS - another port, not 8291

Sat Nov 04, 2017 12:54 pm

change port number in "probe" for Router OS
this is the first thing I tried - does not work
probe.jpg

8291.jpg
that was my mistake, i forgot that i monitor ROS as a separate service.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
MTCNA, MTCWE
 
UsernameMT
Frequent Visitor
Frequent Visitor
Topic Author
Posts: 55
Joined: Mon Nov 02, 2015 1:42 pm

Re: dude, connection with RouterOS - another port, not 8291

Sat Nov 04, 2017 1:06 pm

....
not work :((
rm.jpg
8291.jpg
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
sorry for my English

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 27 guests