Community discussions

MikroTik App
 
joeymc13
just joined
Topic Author
Posts: 1
Joined: Wed May 13, 2020 11:43 pm

Cannot connect to GrooveA 52

Thu May 14, 2020 4:19 am

Trying to configure for the first time. Plugged in Ethernet from laptop to POE. Patch cable from POE out to GrooveA. Power plugged into POE. type in 192.168.88.1, Error message says "Cannot reach this page". open Winbox, click neighbors, nothings is there. Using Windows 10.

Help is appreciated in advance!

Thanks,
-Joey
 
User avatar
w32pamela
Member Candidate
Member Candidate
Posts: 153
Joined: Fri Jul 12, 2013 4:22 pm

Re: Cannot connect to GrooveA 52

Fri May 15, 2020 6:03 pm

Over the past year I've occasionally gotten batches of GrooveGA 52ac's set as AP bridges. In this case they don't give out IP's and they don't have a statice IP. If this is the case with your GrooveA 52 then downloading and using Winbox.exe from the Mikrotik Software page will allow you to connect to the Groove using the MAC address. When you run Winbox you will see that the Groove has an IP of 0.0.0.0

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 33 guests