Community discussions

MikroTik App
 
Raiders13
just joined
Topic Author
Posts: 1
Joined: Sat Aug 29, 2020 10:49 am

local network routing not working

Sat Aug 29, 2020 11:19 am

Hi

I've been trying to resolve this issue for some times. And I have had no luck resolving this issue.
I have a MikroTik hAP ac.
The 5 ports are linked to the same bridge.
There is 3 WIFI AP's setup (1 being virtual)
All ports have internet access.
Single DHCP is working across all ports and WIFI

The problem is. I can't ping or connect to systems connected on the network ports from another network port. But are able to ping from the WIFI.
 
User avatar
anav
Forum Guru
Forum Guru
Posts: 6651
Joined: Sun Feb 18, 2018 11:28 pm
Location: Nova Scotia, Canada
Contact:

Re: local network routing not working

Sat Aug 29, 2020 7:26 pm

/export hide-sensitive file=anynameyouwish
I'd rather manage rats than software. Follow my advice at your own risk! (Sob & mkx forced me to write that!)
MTUNA Certified, by the Ascerbic Llama!
 
User avatar
mikahawkins
just joined
Posts: 6
Joined: Fri Sep 18, 2020 11:30 am
Location: Canada

Re: local network routing not working

Wed Sep 30, 2020 6:59 am

Hey Raiders13,
Check this out if it works for you then.
1.Check Your Settings. First, check your Wi-Fi settings.
2.Check Your Access Points. Check your WAN (wide area network) and LAN (local area network) connections.
3.Go Around Obstacles.
4.Restart the Router.
5.Check the Wi-Fi Name and Password.
6.Check DHCP Settings.
7.Update Windows.
8.Open Windows Network Diagnostics.

Regards,
Mika Hawkins
Mika Hawkins

Who is online

Users browsing this forum: NewStackLearner and 24 guests