Community discussions

MikroTik App
 
engzaher2020
just joined
Topic Author
Posts: 2
Joined: Wed Oct 14, 2020 5:40 pm

Separate two lines from each other in the Mikrotik

Wed Oct 14, 2020 5:45 pm

In the first, he used the hotspot in the Mikrootik
I have two lines, an internet line and an internal network line
I want the internal network line to use the line at all speed, and the Internet line I want to specify the speed users so that the speed of the internal network is not affected specifically, only the limitation is on the internet speed
 
User avatar
anav
Forum Guru
Forum Guru
Posts: 5380
Joined: Sun Feb 18, 2018 11:28 pm
Location: Nova Scotia, Canada
Contact:

Re: Separate two lines from each other in the Mikrotik

Wed Oct 14, 2020 9:04 pm

It is not possible to understand what you mean.
Please
a. provide a network diagram and
b. provide the config

/export hide-sensitive file=anynameyouwish
I'd rather manage rats than software. Follow my advice at your own risk! (Sob & mkx forced me to write that!)
MTUNA Certified, by the Ascerbic Llama!
 
engzaher2020
just joined
Topic Author
Posts: 2
Joined: Wed Oct 14, 2020 5:40 pm

Re: Separate two lines from each other in the Mikrotik

Thu Oct 15, 2020 10:37 am

Thank you for your response
The Mikrotik distributes the IP 10.10.10.1
And the router 192.168.1.1 Connected to ether 1 In Mikrotik
There is cisco vbn 10.5.5.5 Connected to ether 2 In Mikrotik
Now any connection that comes to the vbn request is diverted to its path
All things are in the right direction but the problem
I want when I set the speed for the user to do it on the Internet without affecting the speed of the vbn
 
jebz
Member
Member
Posts: 317
Joined: Sun May 01, 2011 12:03 pm
Location: Australia

Re: Separate two lines from each other in the Mikrotik

Thu Oct 15, 2020 12:01 pm

You limit speeds from devices to networks with Queues.

Who is online

Users browsing this forum: lopcis and 42 guests