Community discussions

MikroTik App
 
alphaos
just joined
Topic Author
Posts: 1
Joined: Tue Nov 17, 2020 10:47 pm

Unable to change IP in Quick set

Tue Nov 17, 2020 11:05 pm

Hi.

I have recently acquired a mikrotik wireless wire. I want to connect the master to my router, but when i try to set the IP address of the master to automatic, or try to change the IP of the master in general, it just resets when i log out and into the master again.

Do anyone have a suggestion?
 
User avatar
CZFan
Forum Guru
Forum Guru
Posts: 1882
Joined: Sun Oct 09, 2016 8:25 pm
Location: South Africa, Randburg
Contact:

Re: Unable to change IP in Quick set

Thu Nov 19, 2020 12:43 am

Don't use quickset is Menu IP-->Address
MTCNA, MTCTCE, MTCRE & MTCINE

Who is online

Users browsing this forum: Baidu [Spider], Bing [Bot], erlinden, MKxTi and 35 guests