Community discussions

MikroTik App
 
User avatar
mag
Member
Member
Topic Author
Posts: 378
Joined: Thu Jul 01, 2004 12:32 pm
Location: Cologne, NRW, Germany
Contact:

telnet, ssh to RouterOS 3.10 from MacOS X 10.5.3

Fri Jun 13, 2008 1:31 pm

After upgrading the Mikrotik OS to 3.10 and MacOS to 10.5.3 (i don't know wchich one caused the change) the build in terminal is no longer working correctly. All output is in one line and unreadable. I tried to change some parameters in the MacOS X terminal but didn't have success.
Has anyone solved this problem, or found parameters to change within Router OS?

TIA
 
User avatar
normis
MikroTik Support
MikroTik Support
Posts: 24745
Joined: Fri May 28, 2004 11:04 am
Location: Riga, Latvia

Re: telnet, ssh to RouterOS 3.10 from MacOS X 10.5.3

Fri Jun 13, 2008 2:08 pm

the trick to make this work, is to resize the terminal window to be a little bigger (after connecting). this issue is there for a while already since v3. it's a mac issue.
No answer to your question? How to write posts
 
User avatar
mag
Member
Member
Topic Author
Posts: 378
Joined: Thu Jul 01, 2004 12:32 pm
Location: Cologne, NRW, Germany
Contact:

Re: telnet, ssh to RouterOS 3.10 from MacOS X 10.5.3

Fri Jun 13, 2008 2:36 pm

arghh! thx - you saved my life, at least ;-)

Who is online

Users browsing this forum: jjgurley, Lelik200 and 105 guests