Community discussions

MUM Europe 2020
 
nenapop
just joined
Topic Author
Posts: 15
Joined: Sun Dec 07, 2008 7:25 pm

Winbox "router has been disconnected"

Sun Dec 07, 2008 11:54 pm

I have some troble with my router.

When i try to connect from some other real ip on real IP of my routers real IP over winbox, it just just pop up the "router has been disconnected" window. When i try to connect over other ethernet port, it connect. I realy need to have a possibility to connect remoteliy from some other real IP so i can control my router.

Please help me, it is PC with Mikrotik OS ver 2.9.27
 
User avatar
jwcn
Forum Guru
Forum Guru
Posts: 1501
Joined: Sun Aug 27, 2006 6:49 am
Location: Maryland, USA
Contact:

Re: Winbox "router has been disconnected"

Mon Dec 08, 2008 12:59 am

Upgrade your ROS and stop using an illegal copy.
 
nenapop
just joined
Topic Author
Posts: 15
Joined: Sun Dec 07, 2008 7:25 pm

Re: Winbox "router has been disconnected"

Mon Dec 08, 2008 1:30 am

Not exacly the answer that i need....

NEEEXXXT
 
User avatar
jwcn
Forum Guru
Forum Guru
Posts: 1501
Joined: Sun Aug 27, 2006 6:49 am
Location: Maryland, USA
Contact:

Re: Winbox "router has been disconnected"

Mon Dec 08, 2008 4:16 am

That is the only answer you will receive here. Normis, this topic needs to be locked.
 
User avatar
Equis
Forum Veteran
Forum Veteran
Posts: 888
Joined: Mon Jun 06, 2005 6:48 am

Re: Winbox "router has been disconnected"

Mon Dec 08, 2008 7:43 am

Ok, how bout Upgrade your ROS and stop using an "outdated" copy.
 
User avatar
normis
MikroTik Support
MikroTik Support
Posts: 24317
Joined: Fri May 28, 2004 11:04 am
Location: Riga, Latvia

Re: Winbox "router has been disconnected"

Mon Dec 08, 2008 8:52 am

Make sure you are not using the MAC winbox connection, as this is very unstable. And also please upgrade, because if there is a bug, it's already fixed a long time ago.
No answer to your question? How to write posts

Who is online

Users browsing this forum: MSN [Bot] and 24 guests