Page 1 of 1

Winbox "router has been disconnected"

Posted: Sun Dec 07, 2008 11:54 pm
by nenapop
I have some troble with my router.

When i try to connect from some other real ip on real IP of my routers real IP over winbox, it just just pop up the "router has been disconnected" window. When i try to connect over other ethernet port, it connect. I realy need to have a possibility to connect remoteliy from some other real IP so i can control my router.

Please help me, it is PC with Mikrotik OS ver 2.9.27

Re: Winbox "router has been disconnected"

Posted: Mon Dec 08, 2008 12:59 am
by jwcn
Upgrade your ROS and stop using an illegal copy.

Re: Winbox "router has been disconnected"

Posted: Mon Dec 08, 2008 1:30 am
by nenapop
Not exacly the answer that i need....

NEEEXXXT

Re: Winbox "router has been disconnected"

Posted: Mon Dec 08, 2008 4:16 am
by jwcn
That is the only answer you will receive here. Normis, this topic needs to be locked.

Re: Winbox "router has been disconnected"

Posted: Mon Dec 08, 2008 7:43 am
by Equis
Ok, how bout Upgrade your ROS and stop using an "outdated" copy.

Re: Winbox "router has been disconnected"

Posted: Mon Dec 08, 2008 8:52 am
by normis
Make sure you are not using the MAC winbox connection, as this is very unstable. And also please upgrade, because if there is a bug, it's already fixed a long time ago.